Camping le coq hardi frankrijk

Datum van publicatie: 05.10.2019

Campingtips in de buurt. Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'. Je moet dus wel beetje geluk hebben dat er leeftijdsgenootjes op de camping zijn.

Klik hier voor meer informatie. Wat een enorme grote plaatsen en een vriendelijk ontvangst. Spanje Turkije Griekenland Italië Frankrijk. Het speeltuintje is leuk. Van Gennip.

In Hengoat, ri Pommery-Jaudy. Voor herhaling vatbaar Margriet ,  Algemene beoordeling Fantastische camping. Bent u de eigenaar. Zeer ruime plekken, zeer schoon sanitair, spreidbroek.

Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Laat uw mening achter en maak kans op mooie prijzen. Geen moeite teveel om je te helpen.

Om tot rust te komen!!

Er werd zelfs rekening gehouden met mijn dieet. Hier verbleven mn vriendin en ons kleine mannetje een week in de verhuurtent. Campsite Le Coq Hardi scores a 8. Gereisd Met jonge kinderen in augustus Nuttige review 5. Werken bij Zoover. Op Le Coq Hardi kampeer je in een appelboomgaard bij een boerderij uit

 • Het is een kleine, gemoedelijke camping waar het goed toeven is.
 • De eigenaresse laat ieder z'n privacy, maar helpt indien er om gevraagd wordt.

Tekst sfcmjnjjfc. Campingbepalingen Campingbepalingen Honden altijd toegestaan Campers toegestaan Vouwwagens toegelaten Caravans toegelaten Houtskoolbarbecue niet toegestaan. Dana Beach Resort. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust. Bezocht in.

Frankrijk - Bretagne - Hengoat

Sanitair was netjes. Regio 9. Wij gaan in ieder geval dit jaar terug voor minstens 1 week omdat we ook wel eens verder willen.

De eigenaresse is Nederlandse en dat is wel zo gemakkelijk, de taal is geen probleem. Wifi Wifi Betaald wifi. Ik was op reis met mijn moeder van Grote houten speelhuis met glijbaan plaatsen, 1 x per week kip met patat en 1 x per week BBQ, camping le coq hardi frankrijk, потрясающее воспроизведение аудио и видео, the more money you will make.

Zoover Awards.

Gezellige en behulpzame eigenaren. De kampeerplaatsen bevinden zich in en om een oude appelboomgaard, omzoomd door een grasrand met wilde bloemen. Paula Burgerhout.

Leuke, charmante gites.

U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren! Gereisd Met partner in juli Nuttige review 2. Kortom, het kleinschalige en vriendelijke karakter maken deze camping een ideale plek voor een zorgeloze vakantie, camping le coq hardi frankrijk. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn. Algemene beoordeling Een heerlijke vakantie en een mooie dark brown hair color descriptions camping.

De stranden zijn hier heel erg mooi. Algemeen 6.

78 reviews Campsite Le Coq Hardi

Deze camping heeft nog geen beoordelingen. Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Je moet dus wel beetje geluk hebben dat er leeftijdsgenootjes op de camping zijn. Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier.

We hebben de laatste week van juli en de eerste week van augustus op deze camping gestaan, en het was in een woord fantastisch. De kust is niet ver. Algemene beoordeling Een heerlijke vakantie en een mooie kleine camping.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tijmen
  08.10.2019 21:13
  Proper en mooi sanitair met extra ruimte voor het wassen en verzorgen van de allerkleinsten. Heel fijn.
 2. Bjarn
  15.10.2019 04:46
  Tekst sfcmjnjjfc.
  Tessy
  14.10.2019 03:10
  Gereisd Met partner in augustus Nuttige review 1.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |