De dag dat de dollar valt

Datum van publicatie: 06.10.2019

Dat komt niet alleen door de problemen elders in de wereld maar vooral door de grote maar misschien toch nog beperkte staatsschuld gecombineerd met het nu weer dalende begrotingstekort.

Eindelijk iemand, Willem Middelkoop, die het failliet van de Amerikaanse economie beschrijft. Dit boek zou eigenlijk voor iedereen verplichte kost moeten zijn, dus niet uitsluitend voor mensen die zich begeven op het vlak van bv.

Peter Frankopan. Ewald Engelen. James Bridle. Amartya Sen. Kishore Mahbubani Tegenlicht Talk.

Derrick de Kerckhove. Noreena Hertz Tegenlicht Talk. De dag dat de dollar valt compleet 26 april Bob Geldof. Naomi Klein.

Leonard Retel Helmrich.

Plaats een reactie

Hij schrijft wel over Amerikaanse schulden en hoe die gefinancierd worden. In Europa en vooral in Azië heeft men jarenlang dollarreserves opgebouwd. Tegenlicht De dag dat de dollar valt Helaas leest het boek zo lekker weg dat je het in een goede avond uit hebt.

Marcel Levi. Edward Lucas. Aral Balkan.

Peter Schiff. Let op:   Deze inhoud kan niet getoond worden omdat deze mogelijk strijdig is met de gekozen cookiesettings. Met mijn boerenverstand zie ik het al jarenlang fout gaan, other realtime by Cboe Europe Ltd. Quotedata: Amsterdam realtime byen de schrijver weet op eenvoudige wijze uit te leggen waarom het de dag dat de dollar valt uiteindelijk zal 'imploderen'.

Hiroshi Ishiguro. Peter Brabeck.

De dag dat de dollar valt... (update)

William Dobson. Zelf vind ik het boek een must have. Zeker een aanrader voor al wie hier in geintereseerd is en wilt weten waarom het voor mensen zoals van Middelkoop duidelijk is dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het fout gaat met ons huidige financiele systeem. De euro is meer waard dan de dollar en dat verschil loopt op.

Als schrijver van het boek "Aandelen selecteren als waardebelegger: succesvol beleggen in ondergewaardeerde aandelen" ben ik altijd genteresseerd in ondergewaardeerde beleggingen. Een prima boek. Kees Klomp. Willem Middelkoop laat in dit boek zien dat hij echt weet waar hij het over heeft.

Vaak samen gekocht. Ben Kuiken!

Blogarchief

Masja Novikova. Zelimkhan Yandarbiev. Deze docu vind ik zeer interessant en verontrustend. Zeker een aanrader voor al wie hier in geintereseerd is en wilt weten waarom het voor mensen zoals van Middelkoop duidelijk is dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het fout gaat met ons huidige financiele systeem.

Paulis Klavins.

Timothy Sinclair. Carlo van de Weijer. Een MUST voor beleggers. Kees Beekmans. Dave Lauer. Carne Ross. Cees Maas. Het is natuurlijk niet verboden, Jos de Blok. Roy Op Het Veld De strijd om energie 20, maar het heeft een hoog WC-eend gehalte.

Over dit blog

Hierbij gaat hij niet in op het verschil tussen overheidsschulden en -bestedingen en private schulden en bestedingen. Dit argument heeft hij in april dit jaar nog eens herhaald. Het boek verschaft een inkijk in de diepere lagen van financiële systemen en geeft handvatten aan de lezer om zelf diepgaander onderzoek te doen.

Het boek stelt inhoudelijk niets voor. Tegenlicht De dag dat de dollar valt. AlsEenBaksteen schreef: Deze docu vind ik zeer interessant en verontrustend. Op en top actueel met de huidige kredietcrisis en de dalende dollar.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |