Hoe moet een mitella om

Datum van publicatie: 22.09.2019

E-mail deze pagina. Knoop beide punten aan elkaar. Ik winkel privé Toon prijzen incl.

GM Medical Mitella universeel 22, Bekijk hier een voorbeeld. Ik heb een vraag over de levering van mijn bestelling. Productbeschrijving Comfortabele armsling voor ondersteuning van de arm. Wij stellen geen offertes op voor verbandmiddelen. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL.

Heimlich-greep buikstoten 9. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL. Bedrijven kunnen altijd betalen per factuur, en uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling te voldoen middels iDeal, en als het niet meer nodig is dan mag u het gewoon weggooien. Stabiele zijligging 5. Ik heb stevigheid nodig.

Een mitella aanleggen - video tutorial Hoe fixeer ik een kwetsuur aan pols, arm of schouder? Op zaterdag wordt niet bezorgd op zakelijke adressen. Dit is niet verplicht.
 • Wij werken samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten.
 • De andere twee punten worden gebruikt om te knopen. Ik heb stevigheid nodig.

Aanleggen van een mitella:

Andere benamingen voor dit product: Driekante doek. Zo kan het bloed normaal door de arm blijven stromen en voorkomt u pijnlijke kloppingen. Knits 28 mei Ik raad dit product aan. Hoe leg je een mitella aan? Mulder12 25 september Ik raad dit product aan. Verder lezen 8. Hij zorgt voor comfort en een aangename houding.

 • Het voornaamste doel van een mitella is om rust te geven aan de arm, pols, hand, elleboog, sleutelbeen of schouder.
 • Hoe leg je een mitella aan? Cara55 16 april Ik raad dit product aan.

Merkloos Mitella - arm 13, Wat hoe moet een mitella om materiaal is daarvoor het beste. Bijpassende artikelen. Vouw de stompe punt dubbel en maak dit vast met een veiligheidsspeld. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice ehbo-koffer. Verder prima product. Volgende vraag:  Hoe michael kors horloge zilver steentjes je een spiraalverband aan.

U bent klaar.

Hoe leg je een mitella aan?

Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact op met klantenservice ehbo-koffer. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt. Bekijk hier een voorbeeld.

Verkoop door partner van bol. Indien u n. Armbreaker 10 april Ik raad dit product aan. Zoek op aandoening, symptoom of behandeling. Heimlich-greep buikstoten 9.

Product Description

Verder lezen 8. Man56jr 21 mei Ik raad dit product aan. Gerelateerde ehbo video tutorials video's Een drukverband aanbrengen bij een verzwikte enkel - video tutorial. Het slachtoffer kan ook zelf zijn aangedane arm vasthouden om steun te geven. Verkoop door partner van bol.

Is het mogelijk om per factuur te betalen? Het is per meter te koop. Neem dan contact met ons op via mail: klantenservice ehbo-koffer, hoe moet een mitella om. Dit stuk verbandmiddel kunt u gewoon kopen bij de apotheek.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt. Wij stellen geen offertes op voor verbandmiddelen.

Sling/mitella

Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt. Volledige handleiding Een mitella aanleggen Pieter van den Berg Fysiotherapeut Er zijn wat misverstanden over hoe het nou het makkelijkst zou zijn.

Twee pluspunten: goede kwaliteit en handig in gebruik. Op voorraad.

Dit stuk verbandmiddel kunt u gewoon kopen bij de apotheek. Hoe kan ik dit wijzigen? Mitella aantal. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice ehbo-koffer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hasibe
  26.09.2019 23:51
  Trek de scherpe punt die het dichtst bij de borst ligt onder de arm door en plaats het op de schouder van de gezonde arm.
 2. Hümeyra
  28.09.2019 06:45
  Ik winkel zakelijk Toon prijzen ex. QY Mitella Arm Sling — universeel — grijs 12,
  Aymane
  25.09.2019 17:59
  Staat uw antwoord hier niet tussen? SeubersIna Groningen 20 februari Ik raad dit product aan.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |