Mac pro longwear foundation review

Datum van publicatie: 01.10.2019

Finish  Hmm Nu heb ik hem dan eindelijk en kan ik er mijn eerlijke mening over geven.

Door het vele poeder worden fijne lijntjes, poriën en dergelijke nog erger geaccentueerd. Hij doet het vooral goed onder de ogen en rond de neus, maar kleine puistjes kan hij ook prima bedekken. Ik voel hem niet zitten en is ook niet vettig. De geur is trouwens heel licht en vervliegt heel snel. De luchtige en crème-achtige formule is gelijkmatig aan te brengen en biedt een transparante tot medium dekking.

Het zou dus 15 uren lang goed moeten zitten op je huid, mac pro longwear foundation review te vervagen en zonder te glimmen. Wederom een fijne foundation van MAC. De droogtelijntjes die ik dan heb zijn nog meer zichtbaar en als ik een droog plekje heb, dan wordt dat heel erg geaccentueerd. By Charlotte. Klopt, dat is helaas typisch MAC.

Goede review! Ik heb deze foundation ongeveer 2 maanden.
 • Reply Charlotte 19 oktober at Hmm, dat is moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik dan uiteindelijk zou kiezen voor PLW! This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.
 • Oxidatie  Bij deze foundation heb ik geen last van oxidatie! Reply celineschrijftBE 17 oktober at Ziet er goed uit , ben in de mac binnen geweest maar staat nergens geprijst :s.

MAC Cosmetics

Het resultaat? Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Zo lekker creamy. Het enige wat dan wel van mijn gezicht komt is de poeder die ik over de foundation heb aangebracht, de foundation zelf is bullet proof! Ik heb nog nooit een Mac foundation geprobeerd, ik zweer bij de Naked Skin foundation van Urban Decay! Nena heeft altijd al last gehad van donkere kringen onder haar ogen, dus je begrijpt dat zij altijd op zoek is naar het beste van het beste op concealergebied.

 • Loes :. Nee, deze foundation zal ik niet opnieuw aanschaffen.
 • Reply Martine 18 oktober at Waauw deze ziet er goed uit! Nee, deze foundation zal ik niet opnieuw aanschaffen.

Je hoeft voor deze foundation niet apart een dop mac pro longwear foundation review kopen van MAC, dan wordt dat heel erg geaccentueerd. Ik vind deze foundation ook het geld niet waard. Mijn naam, deze zit er standaard op. Wat ben je mooi Nena. De droogtelijntjes die ik dan heb zijn nog meer zichtbaar en als ik een droog plekje heb, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer katten drinkfontein zonder stroom ik een reactie plaats.

Mac Pro Longwear foundation

Als je rond zoekt op internet  naar andere reviews dan zul je dit vaker teruglezen. High Five voor het niet bedekken van sproetjes met foundation! Twijfelde al even om er een te kopen maar is nu zekerrrr.

Easy, misschien wel de moeite waard. Ik breng meestal mijn make-up aan vlak voordat ik de deur uitmoet. Ik ga het ook een keer uitproberen… hoewel ik wel gehoord heb dat gevoelige huidjes zoals die van mij… vettig maar gevoelig niet zo goed tegen MAC foundations kunnen… hmm… naja, right. Ik zat erover na te denken om alles in een klein potje met een dekseltje te stoppen en daaruit elke keer de concealer te halen, mac pro longwear foundation review.

Zelfs met diverse soorten primers en andere huidverzorging blijft deze foundation op mijn huid niet langer dan acht uur mooi op mijn huid. Vond jij mac pro longwear foundation review zelf niet oranje? Annika - Mrs.

MAC Pro longwear concealer

Één pompje van de Pro Longwear foundation Dekking Één pompje geeft een redelijk middelmatige dekking, het zit tussen een lichte en middelmatige dekking in. Bij het aanbrengen heb je maar een heel klein beetje nodig, eigenlijk is 1 pompje al voldoende. Yasmin Ik heb een super vette huid, dus misschien juist wel iets voor mij!

Reply celineschrijftBE 17 oktober at Ziet er goed uit , ben in de mac binnen geweest maar staat nergens geprijst :s. Carmen van Roermund Hoihoi.

Ze kunnen de producten altijd bij je aanbrengen om te kijken welke kleur het beste bij je past! In tegendeel met wat best wel veel andere gebruikers van de Pro Longwear foundation zeggen, beter te licht dan te donker zeg ik altijd maar. Mac pro longwear foundation review goed, vind ik deze foundation prima om te blenden over mijn gezicht.

Wanneer je deze concealer hebt aangebracht droogt hij snel en zit hij vast op zijn plek. Uiteindelijk heb ik gewoon mijn vingers gebruikt, en dat ging perfect. Maar de concealer spreekt mij zeker aan. Natuurlijk wilde ik ook meteen de Pro Longwear Concealer testen, mac pro longwear foundation review.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

Waauw deze ziet er goed uit! Reply celineschrijftBE 17 oktober at Ziet er goed uit , ben in de mac binnen geweest maar staat nergens geprijst :s. Wauw, wat een mooi verschil en nog heel natuurlijk! Hij lijkt wel alsof de foundation niet mengt met de crème waardoor ik op sommige plekken op mijn gezicht alleen crème heb aangebracht en op andere delen alleen foundation

Nena is zoals altijd prachtig. Ik had er nog niet echt van gehoord. Wat een geweldige ontdekking.

We adviseren u om te lezen:

 1. Manoek
  06.10.2019 11:45
  Met een platte foundationkwast ging het ook niet lekker en mijn Beautyblender kon er ook niet zo goed mee overweg.
 2. Wessel
  03.10.2019 22:28
  Hij brengt makkelijk aan en ik heb totaal geen problemen ondervonden als, je moet de foundation snel aanbrengen want anders is het moeilijk om over je gezicht te verspreiden.
  Romay
  07.10.2019 11:46
  Daarna heb ik jouw blog nog geprobeerd te zoeken maar tevergeefs.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |