Maxi cosi tobi isofix test

Datum van publicatie: 28.09.2019

Voor de rest nooit problemen gehad. De stoel is ook erg mooi om te zien en makkelijk te bevestigen in de auto.

De autostoel is goed stevig op de achterbank te bevestigen, wat overigens ook makkelijk gaat. Slide 1. Gemakkelijk te installeren, zit stevig vast, heel handig dat de gordeltjes standaard omhoog staan en heel erg handig dat er een indicator is die aangeeft of de gordels strak genoeg zitten of niet.

Erg blij met onze aankoop! Makkelijk te installeren. Verder kunnen hier ook aanvullingen op de fabrieksgarantie worden vermeld.

Ik heb zelf heel lang zitten nadenken welke autostoel moest aanschaffen. Log dan in met je e-mail adres maxi cosi tobi isofix test wachtwoord. Registreer direct. Markreview1 18 september Ik raad dit product aan.

DanielPJD 8 augustus Ik raad dit product aan. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Natuurlijk leuk zo kon hij alles goed zien, maar hem de hele tijd opheffen is ook niet gemakkelijk.

Kim Huizen 2 mei Ik raad dit product aan. Klantenreviews Van tegenvaller naar tevreden gevoel. Hasseltshm Hasselt 20 februari Ik raad dit product aan.
  • Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
  • Nadiie 14 november Ik raad dit product aan. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is.

Beoordeling per testonderdeel

Daarom streeft Maxi-Cosi al bijna 30 jaar naar innovatie door de veiligste, meest praktische en comfortabele kinderwagens, buggy's en autostoelen op de markt te ontwerpen. Persoonlijk advies Heb je vragen en wil je persoonlijk advies? Vliegensvlug instapgemak, dat is waar Maxi-Cosi Tobi voor staat. Ik vind dit echt een super autostoel. Beperkte voorraad Nog 1 - 3 producten op voorraad in de webshop.

Kantel de autostoel in de uiterste slaapstand zodat je kind prettig kan rusten in de auto.

  • Mvgwilly 18 september Ik raad dit product aan. De harnasgordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig in hoogte te verstellen, zodat de autostoel met je kind meegroeit.
  • OmaLiv 27 juni Ik raad dit product aan. Geschreven bij Maxi Cosi Tobi - Autostoel - Black Raven Wij hebben de maxi cosi tobi nu ongeveer 3 jaren in gebruik en we hebben er zeer veel plezier van.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk en komt tevens zeer goed uit de test. Om hiervan gebruik te kunnen maken, dienen er in je auto twee Isofix-bevestigingspunten te zitten tussen de rugleuning en de zitting. Toon per onderdeel. Uit voorraad leverbaar. Slide 1 Slide 1?

Alle producten

Die is opgebouwd als volgt:. Autostoeltje is erg makkelijk in gebruik. Wat moet je allemaal weten en wat is belangrijk als je een autostoeltje koopt? Benieuwd naar de testresultaten?

Ben je je wachtwoord vergeten. Fijne autostoel. Onaantrekkelijk design. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Uitzonderingen fabrieksgarantie Voor bepaalde onderdelen kunnen er uitzonderingen zijn als het gaat hoe snel gaan ogen achteruit de fabrieksgarantie. Nadiie 14 november Ik raad dit product aan. Ook heel handig is de maxi cosi tobi isofix test met aanduiding wanneer deze goed aangetrokken is en dan is er ook nog de stoel die in verschillende standen kan worden gezet en de in hoogte verstelbare hoofdsteun.

Voldoet aan i-Size norm

Bekijk de instructies voor een correcte installatie. Megastores Onze medewerkers staan tijdens ruime openingstijden voor je klaar in één van de 10 megastores. Dat kan betekenen dat hij het product heeft gekregen van een bedrijf, of met een korting kon kopen, in ruil voor het plaatsen van een review.

De slaap- en zit stand is comfortabel. Geeskew Alkmaar 7 november Ik raad dit product aan. ASJ1 6 augustus Ik raad dit product aan. Sluiting van de riem is geen zoektocht zoals bij andere modellen en het installeren een makkie waardoor je veel tijdwinst hebt. Ook makkelijk in en uit de auto te halen, maxi cosi tobi isofix test.

Fijne stoel, waardoor het weer in macedonie eind september gemakkelijk de armpjes van je kindje erdoor kunt doen, waar men goed vertrouwd is met het inzicht dat het vaak beter is om de zorg naar de oudere clint te brengen in plaats van andersom. Inloggen Word lid.

Specificaties

Voldoet aan i-Size norm. Kijk in de productvergelijker welke zitjes wel een goed Testoordeel halen. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De opspringende schouderbanden zijn ook heel handig evenals het feit dat je ze in 1 trek op de juist spanning kan brengen!

Triangle Black - uitverkocht. Instellingen en functies Aantal standen 5 Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel. De harnasgordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig in hoogte te verstellen, zodat de autostoel met je kind meegroeit.

We adviseren u om te lezen:

  1. Berke
    06.10.2019 17:18
    Toon per onderdeel.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |