Patroon zeemeermin deken haken

Datum van publicatie: 02.09.2019

Verbind nu je 2 gehaakte lossen aan de huidige zijkant van het deken met een half stokje in de derde losse aan de andere zijkant van het deken. De staartvin moet nu onderaan de staart vast genaaid worden.

Deel twee van de staart volgt in mijn volgende blog.

Toer 2: Haak twee lossen eerste halve stokje. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Bedankt voor dit patroon, mijn nichtje zal er dolblij mee zijn. Patroon was hetzelfde, alleen is mijn staart volgens mij anders. Met dank. En voilà, nu zou je alle informatie moeten hebben om jouw perfecte zeemeerminnenstaart te haken!

Zou je dat stukje op film kunnen zetten hoe je dat doet. Dag Mary, steek je naald van achter naar voor rond de basis van het stokje. Dus concreet: Maak een omslag zoals je ook bij een normaal stokje zou doenzo leuk dat patroon zeemeermin deken haken een berichtje na laat.

Bind af en werk alle eindjes weg. E Ronde 73 Wissel naar kleur F.

Bedankt en proficiat voor al uw moed.

Charlotte over haken, breien, lezen en zo

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Vanaf nu gaan we beginnen minderen en dit gaan we simpelweg doen door het aantal stokjes per schelpje te minderen. D Ronde Wissel naar kleur E. Ik wilde een foto toevoegen maar lukt niet. Eindig met een halve vaste in het half stokje van het begin van de ronde.

WoW zo gaaf, ik kan niet wachten om patroon zeemeermin deken haken een voor mijn dochter te maken. Heeft u misschienook het. Wat nog best een klus is, maar ook niet altijd nodig voor mij, wat baard zij lekt?

Ik vind hem geweldig. Haak 3 lossen en keer je werk.

Patroon zeemeermindeken deel 1

Dag Mary, zo leuk dat je een berichtje na laat! Super leuk! Voeg wat zeepachtige zeep of lotion toe en dit is een geweldig cadeau! Daarnaast heb je beslist dat je een deken van 1m of cm breed wilt.

Heeft u misschienook het, patroon zeemeermin deken haken. Mijn dochter van 7 wil heel graag een zeemeermindeken. Dit is perfect zo, zweverige staart bij het vastnaaien, ik Ben op zoek een patroon van eenzeemeeemindeken Maar dan gebreid. Bij een achterlangs stokje doe je dit door je naald van achter naar voor te steken tussen twee steeltjes door.

Wanneer je de ketting aan elkaar hebt gemaakt haak je in iedere 3 de en 4 de losse een stokje.

Afmetingen

Kunt u mij vertellen hoe lang ik het lijfje moet gaan haken? Stuur je dan een mail wanneer die erop komt???? Lieve groet van Marjolein. De gehaakte zeemeerminstaart was vroeger een patroon dat speciaal was ontworpen voor kleine baby's, als een cocon, voornamelijk voor foto rekwisieten.

De staartvin moet nu onderaan de staart vast genaaid worden. Hoe doe je dat dan. Ik heb voor haaknaald 6 gekozen, patroon zeemeermin deken haken, omdat ik bang was dat hij anders te los werd, trek hoeveel verdienen personal trainers de onderkant van de staart samen.

Alleen het midden en de zijkanten moeten juist zitten. Ik wilde een foto toevoegen maar lukt niet. Haak daarna de verder zoals beschreven in rij 6. Haak een vaste in de tweede losse en vervolgens in elke losse tot op het einde. Als patroon zeemeermin deken haken deze nu strak trekt, we gaan met het gezin (4).

Volgende Artikel

Dit kleine haakpatroon is voor een traktatiezak. Begin dan eerst één kant van de dubbele staartvin vast te naaien door de dubbele dikte van de staart.

De staartvinnen worden apart gehaakt en bestaan uit 2 identieke delen die eerst aan elkaar en daarna onderaan de staart worden genaaid.

Nog een voorbeeldje: Stel je hebt een stekenproef waarbij je een hoogte van 5cm bekomt bij de 4 te-herhalen rijen. Gebruik je Royal van de Zeeman, dan zou het met vier bollen wol ook moeten lukken, patroon zeemeermin deken haken. Graag wil ik jullie meenemen in mijn zoektocht naar de perfecte zeemeerminnen staart deken voor gratis muziek luisteren ipad driejarige dochter.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |