Poncho haken granny square patroon

Datum van publicatie: 28.09.2019

Ga je met bijvoorbeeld met haaknaald 4 haken, dan begin je de eerste 2 toeren met haaknaald 4. Ik wil deze ook graag haken maar ik snap niet hoe je de volgende toer steeds begint Snap dat diagram niet zo goed. Het eerste stokje wordt vervangen door 3 keerlossen.

Groetjes uit NE Florida. Goed te doen op vakantie met een wijntje erbij naast je tent, caravan, hotelbalkon, zwembad, thuis. Dit is een kado geworden voor een dierbare nicht, die ontzettend veel voor ons doet. De toeren sluiten met een halve vaste. Ik ben bezig met deze poncho. Leuke kleurencombinatie Joke!

Wanneer je weer groepjes van stokjes wilt gaan maken moet je de vasten tellen? Inclusief de franjes. Hoi, hoe ik hem zou kunnen haken, poncho haken granny square patroon. Hieronder het schema. Maar inmiddels had ik wel allerlei tips en ideen opgedaan, Mooie poncho hoor. Het is hoe is je het bekijkt.

Simpele poncho haken

In de punten haak je 3 vasten in de middelste van de 3 vasten van de vorige toer. Toer 3: Ga met een paar halve vasten naar de ruimte tussen de 3 stokjes. In toer 4 minderen we zo ook een grannysteek midden op de schouders. De poncho is uiteindelijk op 2 manieren te dragen, met de punt naar beneden of met de punten op de schouders. Willy Cats 1 februari om Abonneren op: Reacties posten Atom.

Een hele fijne haakweek. Toeren met vasten toevoegen. Anoniem 11 april om Gebruikte steek is de granny steek. Made by me. Anders weet ik het wel weer, dan wordt het wip nummer Chris in de haak Blog Shop Traktaties.

Made by me

We beginnen elke toer met 5 lossen in de hoek, 3 stokjes en haken dan volgens schema totdat we weer bij de beginhoek zijn. Het is hoe is je het bekijkt. Ik vind de poncho erg mooi met col Gaaf hoor

Heel erg leuk en prachtig gedaan. Door het gebruik van de verschillende kleuren. Voor de kledingmaat kun je bij een haakpatroon van een poncho kijken hoe groot de schouderlijn is,? Niet nadenken en gaan. De gemarkeerde steken zijn lossen waar geen stokje in zit.

Meedoen met de Mystery Blanket '19? Start: 1 december 2019

Hoi, Mooie poncho hoor. Hiertoe 1 stokje haken in de voorlaatste ruimte, dan 1 samengehaakt stokje in de voorlaatste ruimte en middelste ruimte in de V-hals, dan 1 samengehaakt stokje in de middelste ruimte en eerste ruimte na het midden en nog een stokje in die eerste ruimte na het midden.

Je past het om je hals,  zowel voor een kinderponcho,  als voor een volwassen poncho,  als je hoofd er maar doorheen past. Toeren met vasten toevoegen. Inclusief de franjes.

Eindelijk gevonden goed en duidelijk uitgelegd? Leuke kleurencombinatie Joke? Maar ik ga proberen je op pinterest te volgen.

Je past het om je hals,  zowel voor een kinderponcho, als voor een volwassen poncho,  als je hoofd er maar doorheen past, poncho haken granny square patroon. Tel dan 2 keer dat aantal verder en markeer de steek. Contact Te koop Gastenboek. De eerste rij starten en eindigen we met 2 stokjes in de hoek.

Chris in de haak

Het aantal lossen is dus afhankelijk van welk materiaal en haaknaald je gebruikt en van de maat die het moet worden. Contact Te koop Gastenboek. Haak dan 2 losse en maak vaste in de eerste hoek van de volgende tegenoverliggende granny.

Paulien 15 maart om

Precies zoals zij het wil, 3 stokjes en haken dan volgens schema totdat we weer bij de beginhoek zijn. Meer informatie. We beginnen elke toer met 5 lossen in de hoek, ze heeft heel veel zeggenschap gehad erin.

We adviseren u om te lezen:

  1. Tülay
    29.09.2019 17:12
    Hecht een nieuwe draad aan, het maakt niet uit op welke plek.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |