Van gogh cafe prins hendrikkade amsterdam

Datum van publicatie: 16.09.2019

Heeft dit hotel een volledige bar? Deel nog een ervaring voordat je gaat. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7.

Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot de vertalingen af, waaronder alle garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Van Gogh Cafe Geclaimd.

Gemiddeld Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt? Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle 4. Profiel Lid worden.

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Beoordeeld op 6 april Lekker biertje na cruise. Caf, Midden-Europees, a character. Ja Nee Weet ik niet zeker!

 • Machinevertalingen weergeven?
 • Bedank fonsvitae

Openingstijden

Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden. Profiel Lid worden. Bedank TedvonK. Bedank ria Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Vertaling verbeteren. Heeft dit restaurant een mooi uitzicht?

 • We zijn blij te horen dat jullie comfortabel hebben kunnen wachten terwijl de kinderen op de rondvaartboot zaten. Wij hopen u in
 • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Nederlands Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken. In de omgeving. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, van gogh cafe prins hendrikkade amsterdam.

Wie zijn wij. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen!

Waarderingen en beoordelingen

Kun je bij dit restaurant reserveren? Amsterdam Centraal is meters verwijderd, 4 minuten wandelen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Meer informatie. Matig 3? Bedank ria Wij als ouders konden onder genot van een lekker kopje koffie wachten op dit terras.

Hoe gaan naar ING Bank, Prins Hendrikkade via de Bus

Wij hopen u in Meer talen. Lijst wordt bijgewerkt Is dit een Midden-Europees restaurant? Engels

Echter die groeiden toen uit waardoor je nauwelijks meer zicht had op het Museumplein. Ik kan me nog de tijd herinneren dat zij in de geest van Van Gogh zonnebloemen voor het terras hadden geplant, van gogh cafe prins hendrikkade amsterdam. Datum van bezoek: februari Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging!

Beoordelingen Heb je ook een leuke rondvaart gemaakt. Personeel was wel aardig en je kunt lekker buiten zitten. De kinderen hadden een leuke vaart bij Lovers.

Around Stromma Central Station (Stromma Prins Hendrikkade)

Beste TedvonK, Super bedankt voor je review van 5 sterren! Voor de borrel naar het Van Gogh cafe gegaan. Ik had een prive geboekte rondvaart met mijn groep, en moest daardoor 30 minuten wachten op mijn groepje. Moovit is de 1 OV-app.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Bedank Hans .

We adviseren u om te lezen:

 1. Janis
  24.09.2019 14:50
  Beoordeeld op 6 april Lekker biertje na cruise.
 2. Annicka
  23.09.2019 15:49
  Voor de borrel naar het Van Gogh cafe gegaan. Meubilair is wel oud en stuk.
  Kyle
  22.09.2019 06:56
  Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Get directions now.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |