Waar is maarten van der weijden nu live

Datum van publicatie: 04.10.2019

Deense Bank laat rijke spaarders rente betalen. Op weg naar finishMaarten is hard op weg naar de finish, die hij vanavond rond uur in Leeuwarden hoopt te bereiken.

Hij heeft dan kilometer gezwommen. Vernieuwde Maastunnel open: eerste rit één groot feest. Opnieuw probeert hij zo veel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Als hij straks het dorp uitzwemt gaat hij onder de spoorbrug bij station Koudum-Molkwerum door. Nog even en dan krijgt Van der Weijden weer gezelschap van een aantal meezwemmers; omdat hij voor ligt op schema gebeurt dat niet om Gezelschap krijgt hij van een groep meezwemmers die zo het water in gaat.

Hij zwemt nu in Balk en is op weg naar Stavoren. Toen begon het publiek met aftellen. Maarten van der Weijden aangekomen in Dokkum. Vijfjarige danst voor Culinair magazine. Live: Olympiakos - Krasnodar Champions League play-offs.

Een zonnige ochtend in de Friese wateren. Van der Weijden heeft een gat in zijn zwempak, maar dat houdt hem niet tegen.
 • Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes.
 • Volg het nieuws van NU. Diner voor Maarten van der Weijden.

Hoe staat het ervoor?

De start gisteren, ook in Leeuwarden, zag er zo uit:. Van der Weijden zit nu op 86 van de kilometer. Nieuw: Uit mijn keuken. Live EK hockey: Spanje - Nederland vrouwen. Wat betreft stempels is hij over de helft zes van de elf , maar qua afstand nog niet. Hij zwemt nu in Balk en is op weg naar Stavoren.

Gisternacht nam Van der Weijden iets meer dan uur de tijd om uit te rusten.

Schrijfster Laura Maaskant 25 overleden. En dat is vijf. Samen luisterden ze naar een live-versie van Space Oddity van David Bowie. De start gisteren, ook in Leeuwarden, on a large base shoe. Op dit moment is hij bijna bij Parrega:.

04.25 uur: weer wakker, op weg naar Harlingen

Naar verwachting komt Van der Weijden rond Hier stopt hij even om naast de boot een maaltijd te nuttigen. Log hier in. Wie Maarten daar wil zien zwemmen kan beter op de fiets komen, zegt de organisatie.

Media Maarten van der Weijden Entertainment. Slot: Mr. Hij ligt nog altijd voor op schema en is het punt waar hij vorig jaar moest opgeven inmiddels voorbij. De start gisteren, zag er zo uit:, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5. Hij heeft al ruim kilometer gezwommen en ligt voor op schema: de verwachte aankomsttijd in Harlingen is .

Net binnen

Zijn vrouw Daisy vertelt dat Maarten anders aan de tocht is begonnen dan vorig jaar:. SBS-programma Utopia stopt na zes jaar. Drie honden vallen Rotterdamse vrouw aan, politie schiet dieren dood. Bijna kale Kristen Stewart in nieuwe trailer Underwater.

Hij zwemt nu in Balk en is op weg naar Stavoren.

 • Log hier in.
 • Schrijfster Laura Maaskant 25 overleden.
 • Maarten van der Weijden denkt dat het dit jaar wél lukt: "Vorig jaar eetachterstand van een week" Bekijk deze video » Zwemmen tegen kankerDe bijna kilometer lange tocht bleek voor Van der Weijden vorig jaar een brug te ver te zijn.
 • Op weg naar finish Maarten is hard op weg naar de finish, die hij vanavond rond uur in Leeuwarden hoopt te bereiken.

De start gisteren, zag er zo uit:, politie schiet dieren dood. Cookies Gids! Nieuw: The Insider - Reggie Yates. De Opvolgers: familie Kras. Hier haalt hij straks zijn vierde stempel. Drie honden vallen Rotterdamse vrouw aan, (extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Samenvatting eerste nacht Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden.

NUjij-reacties

Vorig jaar moest Van der Weijden zijn eerste poging na kilometer opgeven omdat zijn lichaam het niet meer aankon. Hij ligt nog altijd voor op schema en is het punt waar hij vorig jaar moest opgeven inmiddels voorbij.

Stempelen in Stavoren.

Live: Olympiakos - Krasnodar Champions League play-offs. Volg het nieuws van NU. Hier haalt hij straks zijn vierde stempel. Mocht de ambitieuze zwemmer ditmaal de eindstreep halen, dan zal de NOS ook daar live verslag van uitbrengen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Thijm
  07.10.2019 12:07
  Maarten van der Weijden : 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen'.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |