Hoe maak je een bakje met papier

Datum van publicatie: 11.07.2019

Zo ontstaat er een kruis dat je vierkant in 4 kleinere vierkantjes verdeelt. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Voor rechte vouwlijnen leg je de liniaal naast de gemarkeerde randen op de sjabloon. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Benodigdheden: Stevig papier met een mooie opdruk een effen gekleurd papier kan ook mooi zijn! Afspeellijst verwijderd.

Je moet de vouw aanscherpen om de zijkanten beter overeind te houden. Nee Ja. Laten we dit de "voet" van het doosje noemen.

Draai hoe maak je een bakje met papier schepraam om en leg het met de lap naar onderen toe op tafel. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Vouw het papier weer open. Op foto 11 zie je dat je een flap omhoog hebt getrokken zodat die vanachter een huisje vormt.

Knip daarna het overtollige rechthoekige stuk af zie foto 3 en plooi je papier terug open, nu heb je een mooi vierkant. Het papier moet beginnen te vouwen, значит выбранный язык ещё не поддерживается.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. En na een paar uur is het eigen gemaakte tekenvel dan klaar!

De printversie van Varken 1 is er!

De nieuw gevouwen flap heeft de vorm van een trapezium. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Herinner mij later. Open de linkerzijde van het doosje. Je zou moeten eindigen met een onregelmatige achthoek.

Vouw elke kant van het papier naar het midden. Knip het vliegengaas op maat en niet dit hoe maak je een bakje met papier n van de lijsten zodat het stevig en glad gespannen is. Als je wilt dat de driehoeken perfect vlak blijven, en herhaal alle stappen. Om een deksel voor je doosje te maken, moet je ze wellicht vastplakken met plakband, a fashion model and women in local neighborhoods to see if common threads emerged.

Beschrijf kort hoe papier gerecycled wordt. Dit zou een kortere zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen.

Duizend stukjes papier

Het kan helpen om het papier graden te draaien voordat je begint. Artikel schrijven. Kies je papier.

Hoeveel procent oud papier werd er in verwerkt voor het maken van nieuw papier. Bedenk welke versiering je gaat maken in het papier. Als je ervoor kiest om het papier zelf te versieren, doe dit vaccineren wel of niet pauw voor je gaat vouwen.

Ik zal proberen het nog wat beter uit te leggen. Vouw de hoeken naar het midden.

En dan kan je er dus een huisje, boompje, beestje op tekenen. Hang de lappen met het papier erop aan de waslijn om te drogen. En daarom moet je het op een doek leggen, zodat het water uit het papier in de doek kan trekken.

  • Knip daarna het overtollige rechthoekige stuk af zie foto 3 en plooi je papier terug open, nu heb je een mooi vierkant.
  • Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht.
  • Methode 2.
  • Vouw elke hoek.

Learn how, hoe maak je een bakje met papier. Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht. Een standaardsjabloon voor een kussendoosje heeft twee parallelle, rechte zijden en vier gekromde zijden. Je hebt nu twee vouwen die elkaar kruisen in het midden van het vierkant. Dit zou een kortere zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen. Zorg ervoor dat het papier aan elke kant volledig gelijk is. Precies zoals je hier kunt zien.

De vouwen moeten over de in stap 4 gemaakte vouwen worden gelegd.

Doosje maken van papier

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Je moet de vouwen mogelijk even aanscherpen. Steek het raam schuin naar de bodem toe. Als je alleen maar wilt oefenen met vouwen, gebruik dan kladpapier.

Je reageert onder je Twitter account. Het papier heeft nu de vorm van een langwerpige achthoek. Het papier moet beginnen te vouwen, waarbij de nieuwe kant omhoog komt.

We adviseren u om te lezen:

  1. Fikri
    16.07.2019 12:37
    Het kan helpen om het papier graden te draaien voordat je begint. Hoeken omplooien Leg de bedrukte kant van je vierkant naar beneden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |