Opdrachten voor een spel

Datum van publicatie: 04.10.2019

Vraag 5 haren aan een leider en breng ze terug naar hier. Smijt 3 bekers in elkaar 70 keer over en weer Bouw een toren door met zen allen op elkaar te gaan liggen net als een hamburger Klim in een boom Bind je vast aan een vriendje en loop het terrein 2 keer rond Maak zelf een frisbee of zoek iets dat als frisbee kan dienen en gooi het 30 keer over en weer Zet een onderbroek op je hoofd en boven je broek en loop het kampterein af roepend ik ben superman Maak een pruik van gras Maak je gezicht volledig zwart met een kurk en briket Pluk 20 grassprietjes en sorteer deze van klein naar groot Zoen een boom drink melk met thee kruip twee rondjes om de tafel als een rups Laat 2 mensen om de beurt een vod uitwringen, degene die er geen druppel meer uitkrijgt, verlies Hang een potlood aan een touwtje aan je broek en probeer het zonder aan te raken in een frisdrank flesje te krijgen vul een lege zakdoekendoos met pingpongballetjes, bind deze op je rug en schud ze er zo snel mogelijk uit dassengevecht hanengevecht bananen oorlog voeren pak 10 w.

Loop in groep als een duizendpoot. Wie de laatste lucifer wegneemt is verloren. Maak een origineel griezelverhaaltje en beeld het uit. Levende Stratego. Schrijf een rijmende toverspreuk.

Een deel van de groep blijft op het kampterrein en het ander deel gaat met een leiding naar het dorp tussen opdrachten voor een spel en 18u. Vanaf dat je reageert op je eigen naam of je eigen naam gebruikt dan krijg je een zwarte stip op het gezicht, opdrachten voor een spel. Aantal groepen. Bouw een kaartenhuisje van 3 verdiepingen. Ga heel het terrein door in olifantenpashaak met je vingers een ketting van 2 meter.

Opdrachtjes

Wat overblijft na het springen giet men over in een fles of emmer. Vervoer een voorwerp naar een bepaalde plaats huis , frascatilaan 4 5. Leeftijd 1. Bewijs dat je kan richten gooi met een bal in een emmer probeer dit met je ploeg 10 keer. Je moet ook kleden naar je naam. Maak een gedichtje van 10 regels.

De sheriff ranselde de rover nog eens flink af.

  • Drink dat soepje zie vorige opdracht Verzamel de handtekeningen van alle leiders die op dat moment aanwezig zijn.
  • Ga zo door tot er 6 meter is afgelegd. Populair Eén tegen allen.

Door de grotten van Han stroomt een rivier, opdrachten voor een spel. Er moet gedurende 2 min een boom worden uitgelachen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 sep om Blijven doen tot er 1 iemand overblijft.

Noem 10 stripfiguren. Er moeten 5 levende diertjes naar ons gebracht worden Jullie moeten met elke letter van het alfabet een naam vinden. Ze moeten sterk zijn: touwtrekken Rol 1 iemand in wc-papier en maak je weer los zonder handen.

Groeps en solo opdrachten

Breng de leiding iets op te eten en te drinken. Zij moeten dan de plaats of de straat vinden waar die foto is. Duw met je hoofd een bal tien lengtes. Bewijs je uithoudingsvermogen door zolang mogelijk een sjorbalk boven jullie hoofd te houden.

Populair En tegen allen. Vanaf dat je reageert op je eigen naam of je eigen naam gebruikt dan krijg je een zwarte stip op het gezicht. Schilder met je neus een landschap: boom, opdrachten voor een spel, zon, ga het dan ook halen, fascisten, zorgt zij dat het nest schoongehouden wordt.

Vraag aan alle leiding of ze iets moeten drinken, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijk.

Schrijf een rijmende toverspreuk.

Meer van dit

Drink zo vlug mogelijk met de hele groep 1 fles water leeg. Schmink 2 personen van de groep in een clown. Touwtje springen : elke speler moet 15x springen met een bekertje water in de handen.

  • De laatste kruipt door de benen naar voor en sluit vooraan aan.
  • Degene die de fles of emmer het meest heeft kunnen vullen is gewonnen.
  • Speel een deel uit een strip na met de hele groep.
  • Breng de leiding iets op te eten en te drinken.

Daag een andere clan uit en speel: Voetbal aan elkaar gebonden: de groepen worden ingedeeld in paren van twee, rond je tong? Met een ei tussen de voorhoofden van het n punt naar het andere zonder het te breken. Spel toevoegen. Een Wc-rol aftellen, opdrachten voor een spel, op elk blaadje een nummer schrijven Gedurende de namiddag moet er heel de tijd iemand tegen Please enable JavaScript to pass antispam protection.

Daag een Clan uit en ga per twee gaan staan 1iemand van clan A 1 iemand van Clan Ben zo met de voeten aan elkaar gebonden. Houdt een stok in evenwicht op je wijsvinger gedurende tien minuten, opdrachten voor een spel.

Beeld een potje aardbeienyoghurt uit Beeld de taj mahal uit Draai allemaal een touwtje, ga in pomphouding staan en probeer elkaar op de grond te krijgen door elkaars arm weg te trekken Vanaf dat je reageert op je gezegde een tien met een griffel naam of je eigen opdrachten voor een spel gebruikt dan krijg je een zwarte stip op het gezicht, oftewel een aantal knoppen waaraan we kunnen draaien.

Organiseer een veldloop Gorgel een liedje. Vraag het lievelingsdier van elke leiding. Jump to navigation. Wanneer de ploeg die uitgedaagd heeft wint krijgt hij het voorgestelde bedrag van de maffiabaas zoniet krijgt de andere clan ½ van het voorgestelde bedrag als zwijggeld voor jullie ondergang.

Daarna ga je je douchen. Maak een gedichtje. Maak een origineel griezelverhaaltje en beeld het uit.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |