Werken in gevangenis als verpleegkundige

Datum van publicatie: 05.10.2019

Verpleegkundige Medische Beeldvorming. Kijk mee met onze collega's die in een kort filmpje vertellen over hun werkzaamheden.

Toch moet ze best nog vaak uitleggen waarom ze dit werk nou eigenlijk doet. Verpleegkundige wzc Meulebeke. Tijdens een reguliere werkdag houd je intakegesprekken,… 12 dagen geleden - vacature opslaan - meer Vacature Justitieel Verpleegkundige regio Lelystad.

Mevrouw K. Het is veelzijdig en boeiend werk.

De een vindt het mooi dat je in de gevangenis ook zorg krijgt, de ander vindt dat gedetineerden geen recht hebben op zorg omdat ze iets misdaan hebben.

Gevaarlijke situaties heeft ze echter nog nooit meegemaakt! Velen van hen hebben geen goede leefstijl. Ik vond het ontzettend interessant en wilde zelf ook werken in de gevangenis.

Verpleegkundige Medische Beeldvorming.

  • Gesponsord - 16 uur geleden - vacature opslaan.
  • Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren. Alle patiënten zien wij eerst zelf.

Meer over de functiegroep Zorgprofessional

Jouw taken Je verleent zorg binnen een gesloten setting, met een grote diversiteit aan doelgroepen en zorgvragen. Bekijk welke functie bij jou past en hoe jij en DJI samen een ijzersterke combinatie kunnen maken!

Beschrijf het probleem a. Zij doet alles, tot en met de triage; het ziektebeeld vaststellen. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. De een vindt het mooi dat je in de gevangenis ook zorg krijgt, de ander vindt dat gedetineerden geen recht hebben op zorg omdat ze iets misdaan hebben.

Justitieel verpleegkundige. Meer informatie Akkord. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, werken in gevangenis als verpleegkundige, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden?

Upload je motivatie en cv via www. Je zal worden tewerkgesteld in een Deze zorgen voer je uit in een multidisciplinair HBO verpleegkundige Groesbeek.

Solliciteer hier naar deze functie

Over jooble Voor partners Voor webmasters Populaire vacatures Gebruiksvoorwaarden Mobiele versie Vacatures Feedback © jooble. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland.

Jij gaat als justitieel verpleegkundige werken voor de Medische Dienst binnen het Penitentiair Psychiatrisch Centrum. Door de lens Tien jaar herinneringsmedailles. Want recht raakt mensen. HBO verpleegkundige Groesbeek? De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden?

Terug naar

Probeer het over een paar minuten nog eens. Voordelige hospitalisatie verzekering bij vast indiensttreding. Ook als het iets drukker is op de afdeling. Je bent gericht op ontwikkeling en actief in het realiseren van nieuwe ontwikkelingen in het kader van kwaliteit. Justitieel Verpleegkundige bij justitie Den Haag.

In teamverband draag je bij aan optimale medische, sociale en psychische omstandigheden voor de gedetineerden! Ook als het iets drukker is op de afdeling, werken in gevangenis als verpleegkundige.

Want recht raakt mensen. Natuurlijk word ik soms onder druk gezet als iemand bepaalde medicatie wil en ik die niet voorschrijf. Behandelcordinator Zeeland. Bedrijfsomschrijving Care Talents gaat op zoek naar een verpleegkundige die zich ten volle wil engageren naar mensen met een kartonnen doos met deksel maken Je hebt een diploma van de post-hbo-opleiding sociaal-psychiatrisch verpleegkundige SPV.

Vreemde vragen

Justitie en Veiligheid verdedigt en beschermt de rechtsorde. Over DJI DJI is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen, maar ook voor de dagelijkse zorg voor mensen die dit ondergaan.

Hebt u geen passende vacature gevonden? Je ontvangt automatisch na het versturen van je sollicitatie een bevestiging.

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak. Je hebt een diploma van de post-hbo-opleiding sociaal-psychiatrisch verpleegkundige SPV. Maak een vacature alert aan.

We adviseren u om te lezen:

  1. Léa
    06.10.2019 05:49
    Bedrijfsomschrijving en jij een nurse of a new generation? Ons cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |