Woorden vertalen engels nederlands zinnen

Datum van publicatie: 03.10.2019

Kan het document niet worden geopend? Vervolgens spreek je de woorden of zinnen in.

Gratis beta downloaden Nee, bedankt. Vous voyez, la, il y a eu 2 lignes , et après, il y a eu une feuille collee par-dessus. Het vertalen werkt momenteel nog niet met alle Siri-talen.

Laat het ons weten! Voorbeelden zien voor de vertaling dévolu 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. DeepL maakt gebruik van cookies.

Zelfstandig naamwoord Werkwoord. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van woorden vertalen engels nederlands zinnen vertaling echt goed is.

Allemaal zinnen die wij al meer dan twintig jaar het rijk van margraten home zeggen. Opmerking:  Als dit de eerste keer is dat u vertaalservices gebruikt, moet u mogelijk op OK klikken om de tweetalige woordenlijsten te installeren en de vertaalservice in te schakelen via het venster Onderzoek.

Evenals Google Translate bevat iTranslate ondersteuning voor meer dan 90 talen. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Selecteer Invoegen. Opmerking:   In PowerPoint kunt u maar één tekstvak van een dia tegelijk vertalen.
  • U moet de tekst die u hebt gemarkeerd in stap 1, kopiëren en plakken. Voorbeelden zien voor de vertaling phrase 14 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Voor een hoge nauwkeurigheid of vertrouwelijke documenten raden wij u aan een vertaler te gebruiken, omdat met een automatische vertaling mogelijk niet de volledige betekenis en strekking van de tekst worden overgebracht. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Uw spraakinstellingen wijzigen

Annuleren Verzenden. Talen die van rechts naar links worden geschreven. Dutch Wij geven je zeer, zeer eenvoudige zinnen samen met wat elk woord betekent.

In Word, Outlook, PowerPoint en OneNote kunt u met de Minivertaler de vertaling van één woord weergeven door dat woord aan te wijzen met de cursor. La Stampa Italië. Annuleren Toch vertalen.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling sens 21 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. En wist je dat Siri ook grappig uit de hoek kan komen?

Zo kun je het weerbericht opvragen met Siri op iPhone, iPad en meer. U moet ook zijn verbonden met internet en beschikken over Intelligente services van Office om Vertalen te gebruiken.

Microsoft Translator. We willen graag de app beter en nuttiger maken voor jullie. RTL Z Nederland. Hierbij worden de zinnen van jou museumplein amsterdam google maps je gesprekspartner naar elkaars taal vertaald.

Beschikbaar woorden vertalen engels nederlands zinnen Android.

Gratis vertalen

La rédaction d'un glossaire bilingue de mots, de termes et de phrases spécifiques. Beschikbaar in:. Als eerste nieuwe functies krijgen. Gebruik in dergelijke gevallen zinnen , en

Selecteer OK in het oorspronkelijke venster om het vertaalprogramma te sluiten. Dutch Er zijn natuurlijk een groot aantal zeer eenvoudige zinnen op het Web. Aandachtspunten voor de beheerder voor de moderne functie Vertalen in Office. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Ces mots courts peuvent tre contractes ensemble pour faire des phrases, woorden vertalen engels nederlands zinnen.

Voorbeelden zien voor de vertaling sens 21 voorbeelden met overeenstemmingen.

Gesproken tekst vertalen

Kan het document niet worden geopend? Hiervoor zouden tien of meer zinnen nodig kunnen zijn. Voorbeelden zien voor de vertaling lignes 29 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch De zinnen zijn lang en ingewikkeld en hebben vaak nauwelijks betekenis. Waarom doe je het niet allebei. Il est peut-tre revenu la raison. Categorie Productiviteit. Wanneer u een e-mailbericht ontvangt in een van de ondersteunde talen in 62, woorden vertalen engels nederlands zinnen, ziet u een suggestie boven aan het bericht om de tekst in de standaardtaal te vertalen. Deze functie is beschikbaar voor Office abonnees met Word-versie of hoger? Voorbeelden zien voor de vertaling la raison 33 voorbeelden met overeenstemmingen.

Search form

Uw teksten worden nooit opgeslagen. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Voorbeelden zien voor de vertaling dévolu 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch zinkput zinledig zinloos zinloos geweld zinloosheid zinnebeeld zinnebeeldig zinnelijk zinneloos zinneloosheid zinnen zinnen op zinnig zinsbedrog zinsbouw zinsbouw  zinsdeel zinsleer zinsnede zinsontleding zinspelen Meer in het Nederlands-Engels woordenboek.

Annuleren Toch vertalen. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Live achtergronden voor mij.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |