Meereizen studenten ov ns

Datum van publicatie: 05.10.2019

Zo zijn we met een groep van 9 met twee van die kaarten teruggereist vanaf Bayreuth, een hele dag. Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart.

Dan kun je dat voor vertrek in één keer laden op de OV-chipkaart van de medereiziger. Via treinreiziger. De invoering van de ov-chipkaart staat hier symbool voor, privacyschending en slechtere dienstverlening. Reist jouw medereiziger alleen verder? Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af.

Een veelgehoorde klacht is dat weekstudenten dan meereizen studenten ov ns moeten betalen, terwijl ze gewoon les hebben. Hennie Bakker schreef:. Dan kun je dat voor vertrek in n keer laden op de OV-chipkaart van de medereiziger. Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van jouw reis verrekend!

De samenreiskorting is alleen geldig als er iemand meereist die in het bezit is van een NS-abonnement.

Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug

Samen reizen met NS Flex?

Je krijgt geen samenreiskorting als je tijdens de ochtend- of avondspits reist. NS weet dat — precies de reden waarom ze die rotkaart ingevoerd hebben. NS: Reizigersgroei zet door, plafond in zicht 16 aug Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden:.

Wat kan ik het beste doen? Je hoeft dus alleen saldo op je OV-chipkaart te zetten ials je doordeweeks gaat reizen met je weekend OV.

  • De Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Heb je een NS-abonnement?
  • Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen.

Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden. Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt. Check je medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Via treinreiziger, meereizen studenten ov ns. Kies 'Verwijderen'?

Je fiets ook mee?

Load More. Als u even voor 16 uur incheckt kunt u bij NS gebruik maken van samenreiskorting. Alleen de hoofdboeker moet er de hele reis bij zijn, voor de anderen geldt dat niet. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat.

Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden, meereizen studenten ov ns. Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt? Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro.

Reis je ook weer samen terug.

15 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Je moet hiervoor Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Jan Derks schreef:. Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen.

InterRail in toch geldig in Groot-Brittanni 12 aug. Na 20 jaar stap ik weer in de auto. H de Bruijn schreef:. Woonzorgcentrum huis aan de vecht utrecht ga nu zelden met de trein het is meereizen studenten ov ns stressvol gebeuren geworden met die chipkaart…opgefokt gedoe, meereizen studenten ov ns.

Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af. Fanny schreef:. Samenreiskorting op een OV-chipkaart laden. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden:. Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Laad altijd eerst jouw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas in!

Wel alleen weekend. Zo was het wel een duur reisje. Wie weet wil je wel met de trein  of met ander openbaar vervoer  op vakantie.

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Meer en meer begin ik te realiseren waar de afkorting NS voor staat - driemaal raden, niet Nederlandse Spoorwegen!

We adviseren u om te lezen:

  1. Cherry
    15.10.2019 10:39
    Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Hildebrand Treinreiziger.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |