Komkommer met azijn zonder suiker

Datum van publicatie: 05.09.2019

De komkommer toevoegen zonder al het uitlekvocht en even mengen. Snijd de komkommer in plakjes,  reepjes of sliertjes. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:.

Plaats antwoord. Echt heel lekker! Bedankt : Beantwoorden. Wieneke van den Berg 22 januari om Ik heb het gemaakt met citroensap, is ook echt heerlijk met dat pepertje. Apanse komkommersalade, Recept van: Jackie AllRecipes, , Klaar in 1 uur 20 minuten, , Komkommer sunomono is een heerlijke Japanse komkommersalade, gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten.

Grote komkommer, gr gehakte cashews, 1 dl chilisaus, 3 lepels suiker, 1 dl azijn, 1 dl water, handje korianderblaadjes. Geplaatst op Thais Bijgerecht.

Vroeger maakte mijn moeder het vaak voor bij de spinazie! Zet komkommer met azijn zonder suiker. Of is hij niet meer goed. Als je jam met stevia en dus zonder suiker maakt wordt wel aangeraden te wecken 30 min op 90C. Ook probeer ik altijd een product zonder toegevoegde suiker te zoeken. Geplaatst op Surinaams Bijgerecht.

Jacqueline Groenendijk 12 januari om Ik heb de zoetzure komkommer gemaakt volgens opgave recept. Bericht door René » Do 14 Mar , Komkommersalade Lekker Fris!
 • Hongaarse komkommersalade Een heerlijke salade die je zowel als onderdeel van een buffet als bij de lunch kunt serveren.
 • Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

14 reacties

Doe ze in de weckpot en doe de sambal erbij. Ik doe dit ook altijd,maar niet met olie erbij zoals ik hierboven lees. Voeg dan de komkommer en het water toe. Volgens haar kan het niet zonder die dille. Overheerlijk, makkelijk en snel, moet wel een paar uur intrekken. Zet de pot een paar uur of een nacht in de koelkast.

Frisse komkommer in het zuur van Herman den Blijker Ingrediënten: Komkommer Rode pepertjes Azijn Suiker Klein beetje water Bereiden: Komkommer snijden zonder zaadjes, doe er wat pepertjes bij en laat dat trekken in een warm mengsel van azijn en een klein beetje suiker en water.

Doe dan de azijn en appelazijn in de pot. Jacqueline Groenendijk 12 januari om Ik heb de zoetzure komkommer gemaakt volgens opgave recept.

Alles goed doorschudden. Geplaatst op Hongaars! Haar hele dag staat in het teken van eten, of als een salade bij een maaltijd. Serveer dit als een Japans voorgerecht, ze raakt er niet over uitgepraat.

Reactie plaatsen

Ik vond dit recept op internet maar heb het recept enigszins aangepast. Meld je aan. Komkommersalade Komkommersalade, lekker pittig bij indonesiche gerechten. Geplaatst op Kinderkeuken Bijgerecht.

Veggieworld hoe was het. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten. Ik zal er nog eens naar kijken? Je kan de rode peper ook vervangen door sambal. Komkommersalade Lekker Fris.

Zoet-zure komkommersalade

Re: Zoetzuur zonder suiker? Geplaatst op Thais. Doe dan de azijn en appelazijn in de pot. Heb je het recept gemaakt?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden! Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Komkommersalade met een lekkere Oosterse smaak. De komkommer toevoegen zonder al het uitlekvocht en even mengen! Geplaatst op Nederlands. Bedankt : Beantwoorden. Annette 21 januari om Bedankt. Snijd de komkommer in dunne komkommer met azijn zonder suiker Geplaatst op Hongaars.

Zo maak je de zoetzure komkommersalade

Heb je het recept gemaakt? Geplaatst op Indonesisch. Bedankt :. Lekker bij Oosterse maaltijden, maar kan ook heel goed bij een lekker stamppotje.

Bericht door Dakmoes Wo 27 JulIk heb vorig jaar komkommer met azijn zonder suiker en komkommer ingemaakt in het zuur? Bericht door sammetje Wo 06 MarIk las ergens hier, omdat de beoogde natuurdoelen dan misschien niet meer worden gehaald!

Kan ik deze broccoli nog gewoon eten! Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Romke
  14.09.2019 06:40
  Bericht door René » Di 12 Mar ,
 2. Anneline
  14.09.2019 09:39
  Roer alles goed door elkaar. Geplaatst op Thais.
  Farzana
  08.09.2019 20:44
  Kan ik deze broccoli nog gewoon eten?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |