Gratis auto verkopen particulier zonder keuring

Datum van publicatie: 01.10.2019

Kan dat? Gratis waarde van uw auto berekenen Meer dan 1 miljoen klanten zijn overtuigd. Zoek Uitgebreid zoeken.

Het enige wat jij hoeft te doen is aanmelden, en onze professionele auto opkopers beginnen meteen te bieden op je auto. Wilt u zonder gedoe uw auto verkopen? Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Je ontvangt binnen de 24 uur per email het beste bod op jouw auto. Dan zit u bij ons helemaal goed. Neen mevrouw, ik heb de lotto niet gewonnen, op je centiempjes letten, dat maakt wel degelijk verschil! Is het uitvoeren van een keuring het eigenlijk wel waard of is het voor u toch voordeliger om dit achterwege te laten?

Ook de tijd die nodig is om een auto te controleren staat niet vast. Opslaan en later doorgaan. Autovendi is een wat minder bekende speler dan andere partijen, maar het biedt exact dezelfde dienst.

Wilt u een auto verkopen voor export. Harelbeke Renault Megane, Ook moet het duidelijk zijn wanneer de keuring is verlopen. Dit betekent dus dat de keuring voor verkoop erbij moet zitten.

Tweedehands auto verkopen?
  • Wij Kopen Alle Tweedeahands Automerken.
  • Bent u op zoek naar de beste én snelste auto opkopers van Zuid-Holland? Bericht door centiempje » 11 Februari , Is het een goed idee om je wagen te verkopen zonder schouwing en kan het nog, als hij niet bedoeld is voor het schroot?

Auto verkopen voor export zonder controle voor de echte waarde van uw auto

Ieder voertuig is verschillend. U kunt na het ontvangen van het hoogste bod zelf rustig bepalen of u via ons uw auto verkopen wilt of alsnog kiest voor inruilen. An-Katrien V. Goed Redelijk Slecht. Accepteert u het bod wel?

  • Een andere optie om je tweedehands auto te verkopen aan het buitenland is via een export bedrijf. Wij kunnen dat wel, zoals u dat zelf in principe ook kunt.
  • Andre D. Snel en eenvoudig verkopen voor de beste prijs!

Vandaag tweedehands auto verkopen direct geld Carito. Laat ons weten hoe het afloopt. Veel kopers willen geen auto kopen die niet gekeurd is. Maar dan moet je tweedehands auto wel volledig in orde zijn, anders doe je daar enorm verlies. Model X X 96 Hoe onze klanten onze service muziekmobiel winnie the pooh Mooi prijs gekregen voor onze auto.

Autovendi.nl

Via ons platform bereik je dus een groter publiek dat écht geïnteresseerd is in je tweedehands auto. Om het meeste te halen uit de prijs, verkoop je best via Carito. Privacy Overview. Mond-tot-mond reclame is heel krachtig zeggen ze altijd.

De wet zegt duidelijk : Deze keuring is verplicht voor particulier of handelaar welke een voertuig wilt verkopen welke ingeschreven zal worden op een andere titularis. Hoe je auto verkopen? Heeft u deze niet dan mag u niet de weg op en bent u niet meer verzekerd. Verkoop alleen als u dat wilt. De auto verkopen  kost u niets.

Je kan dus ook je tweedehands auto verkopen aan de opkopers van Carito. Binnen de 24 uur ontvang je al een waardig bod om je auto zonder keuring te verkopen! De opkoper betaalt uw auto steeds cash of via een bankoverschrijving. Met de aanmelding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy.

Bouwjaar Selecteer bouwjaar. Want een auto verkopen aan particulier zonder keuring is bijna onhaalbaar, gratis auto verkopen particulier zonder keuring. Ze focussen zich eerder op de kenmerken van de wagen. Bekijk Reviews Plaats Advertentie. Claes uit Antwerpen Wagen met kapotte motor snel opgehaald aan goede prijs. Het is namelijk verboden zo op straat te gaan met de auto en kunnen de kosten voor eventuele schade zeker nog op jou verhaald worden. Wilt u de bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld.

Op deze manier voorkomt u ook toekomstige mankementen of toekomstige keuring afkeurpunten.

Getuigenissen

En het prettige is: u kunt daar al binnen een dag duidelijkheid over hebben. Tenzij het export of verkoop tss handelaren betreft. Bericht door centiempje » 12 Februari , Zie edit in de vraag, zal hem gewoon laten keuren, nu nog beslissen vanaf welk prijsverschil ik hem privé verkoop en dus niet aan de garage overlaat. Ik heb zo recent een oude Honda verkocht die al 6 jaar stond te niksen in de garage.

Wat de koper verder dan met deze auto doet, is dan niet meer Uw zaak of verantwoordelijkheid. Ja, u kunt zowel een defecte wagen verkopen als een voertuig met een verlopen keuring. About Author. Van welk merk dan ook?

We adviseren u om te lezen:

  1. Sümeyya
    10.10.2019 09:57
    Nederlands français.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |