Met de boot van terschelling naar vlieland

Datum van publicatie: 05.10.2019

Op de westpunt bevindt zich de Vliehors. Bij veel regen is er voor de geplande walactiviteiten in de open lucht een alternatief op een binnenlocatie. Uitstekend

Voor jou als vakantieganger ideaal, want je hoeft geen stapels boeken meer mee van huis te nemen; die leen je bij de bieb! Stel Undutchables een vraag over Rederij Doeksen. Vreselijk 4. Op Vlieland is er maar één buslijn.

Een bijna autovrij eiland met uitgestrekte stranden, bos en duin, maar ook met voldoende faciliteiten om elk huwelijksfeest te doen slagen. U zit op een comfortabele bank in het schip.

Met de bus reizen op Terschelling.

Best western hotels nederland hoofdkantoor informatie Ameland - Schiermonnikoog. Kort overzicht. Als je op de boot stapt, met de boot van terschelling naar vlieland, laat je meteen alle dagelijkse dingen achter je. Wadden zeilreis Spesmea. Je kunt je kaartjes vooruit boeken.

Oorlam met Nieuwe Haring uur     Dinner buffet aan boord Zondag   uur     Ontbijt uur     Strandwandeling uur     Afvaart van Terschelling of Vlieland uur     Lunch tijdens het zeilen uur Aankomst Harlingen en afsluit drankje No Nonse prijs Wie bieden graag een alles-inclusief prijs en een service op hotel niveau.

Kaarten koop je op het eiland bij Visit Vlieland, Dorpsstraat

Eilandhop-dagarrangement

Reizen naar Texel. Kaartjes op Vlieland koop je bij boekhandel De Vlielandvakantiewinkel in de Dorpsstraat Een weekkaart kost maar zeven euro. Engels Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Bus Arriva verzorgt het busvervoer op Vlieland. Op het eiland zijn er verschillende manieren om bij jouw accommodatie te komen.

Beoordeeld op 15 augustus via mobiele applicatie Soepele Reis. Uitgaande van de Rooms-Katholieke Parochie : Op de 3e maandag van de maand om Hadden een topdag. Stel Roellywood een vraag over Rederij Doeksen.

Daar scheept u in, aan boord van een luxe traditioneel zeilschip om de overtocht naar Terschelling of Vlieland te maken. Voor ieder wat wils.

Oorlam met Nieuwe Haring uur     Dinner buffet aan boord Zondag   uur     Ontbijt uur     Strandwandeling uur     Afvaart van Terschelling of Vlieland uur     Lunch tijdens het zeilen uur Aankomst Harlingen en afsluit drankje. De weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf. Bedank annikai. Bij de rotonde rechts en de weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, voor de sluizen linksaf.

Een overtocht naar Vlieland duurt ongeveer anderhalf uur. De veerboot komt aan bij de dorp. Alle boten varen vanaf dezelfde terminal in Harlingen. Prijs is inclusief: Huur schip: inclusief bemanning havengelden brandstofkosten lokale belastingen handdoeken en beddengoed  Verzorging producten zeep, shampoo.

Na inschrijving kun je hotel leiden centrum aanbieding titels uitzoeken. Je mag daarbij ook zelf de handen uit te mouwen steken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle boten varen vanaf dezelfde terminal in Harlingen. Een weekkaart kost maar zeven euro. Op de westpunt bevindt zich de Vliehors.

 • Een hele dag regen op het water is een zeldzaamheid.
 • Stel annikai een vraag over Rederij Doeksen.
 • Van Harlingen naar de eilanden.
 • Op de westpunt bevindt zich de Vliehors.

Coop supermarkt Dorpsstraat Tel. Vanuit Alkmaar gaat er een bus Q-liner richting Leeuwarden. Er zijn twee zones op het eiland. Zij staan voor je klaar op de veerdam bij aankomst op Vlieland. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger met de boot van terschelling naar vlieland maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Je OV-chipkaart kun je opladen in de bus en in de haven.

Beoordelingen filteren. Met de bus reizen op Terschelling.

Rederijen hopboten

Vakantie vieren vindt iedereen heerlijk. De boten hebben genoeg zitruimte en het is mogelijk om eten en drinken te kopen. Wie zijn wij?

Je OV-chipkaart kun je opladen in de bus en in de haven. Op Vlieland is de veerhaven in het enige dorp, Oost-Vlieland. Het komt overigens bijna nooit voorg dat er niet is uitgevaren.

We adviseren u om te lezen:

 1. Diégo
  07.10.2019 10:32
  Vanherp P. Er zijn voldoende reddingvesten aan boord voor alle opvarenden.
 2. Geurt
  08.10.2019 21:27
  Heel goed Fietsen op Terschelling.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |