Pasta kip spinazie tomatensaus

Datum van publicatie: 04.10.2019

Het was erg lekker! Roer de pasta en de kipfilet door de spinazie.

Op die manier wordt het net iets gezonder en blijven de calorieën binnen de perken. Als ik tijd over heb, sta ik in de keuken.

Nog geen account? Vindt 'de vriend' ook leuk. Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht.

Kook de fusilli volgens de verpakking. Liefs, Pauline? Geplaatst op Europees Hoofdgerecht. Stuur mij een e-mail als er nieuwe reacties zijn. Vindt 'de vriend' ook leuk. Kan er ook in.

 • Wat te doen met havermout? We hebben er wat meer groente aan toegevoegd en de Boursin vervangen voor zuivelspread.
 • Herhaal dit tot je alle spinazie hebt gebruikt.

Zo maak je het

Hak de knoflook fijn en bak deze de laatste minuut even met de kip mee. Eet smakelijk! Zo kan ik er de volgende dag of zelfs dagen later een luchtige omelet mee bakken of een salade mee maken. Je kunt in plaats van kip ook ongepaneerde schnitzel nemen en dit klein snijden en toevoegen.

Die strooi ik gelijk over in een kleine VentiSmart doos. Dit is echt een lekkere pasta en een goede manier om groente binnen te krijgen. Vul hieronder je emailadres in.

Tussendoortjes recepten. Dit is een samenwerking met PLUSbewaar ik dus tegenwoordig in een Tupperware doos. Ik denk dat jullie inmiddels wel weten waar ik naartoe wil gaan…de spinazie die ik heb overgehouden, lees ook hier mijn disclaimer.

Genspireerd geraakt en wil jij voortaan je goede eten ook langer vers houden. Bereidingswijze: Zet een pan water op en kook de pasta gaar, pasta kip spinazie tomatensaus.

Pastaschotel Dit recept is makkelijk en snel. Vorige Vorig bericht: Luchtige omelet met spinazie en belegen kaas. Zo kan ik er de volgende dag of zelfs dagen later een luchtige omelet mee bakken of een salade mee maken. Snij de kipfilet in blokjes, bestrooi met wat peper en zout en bak gaar en goudbruin.

Dit is bijvoorbeeld Philadelphia. Maak je een recept van onze website. Het was erg lekker? Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht. Bewaar dit recept op Pinterest.

De nieuwste pasta recepten

Bekijk alle berichten. Bedankt voor het recept, voor mezelf ga ik er echter nog wel wat champignons in doen. Hidden label.

Serveer de spaghetti met romige spinazie-tomatensaus met verse blaadjes basilicum en geraspte kaas. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik pasta kip spinazie tomatensaus op accepteren.

Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina. Ook op die momenten wil ik dat iedereen goed eet? Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Recepten met vis. Categorien Ontbijt recepten.

Reacties over “Spaghetti met romige spinazie-tomatensaus”

Zoals bijvoorbeeld in mijn recept voor spaghetti met romige spinazie-tomatensaus hieronder, daarvoor heb ik namelijk maar gram nodig. Giet een scheutje olie in een pan en fruit het uitje aan. Leave this field empty. Ondertussen snipper je een uitje.

Je kunt de hoeveelheden aanpassen als je van grotere porties houd. Dit is echt een lekkere pasta en een goede manier om groente binnen te krijgen. De dozen zijn er in verschillende groottes en voor verschillende toepassingen. Pasta kip spinazie tomatensaus nog een vraagje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ritchie
  09.10.2019 23:12
  Erg blij ben ik nu ook met het doosje waar ik de verse kruiden in kan bewaren.
 2. Lima
  08.10.2019 17:32
  Eet smakelijk en geniet van je pasta met tomaat en spinazie.
  Dolores
  09.10.2019 21:12
  Kook de fusilli volgens de verpakking. Leave this field empty.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |