Shaun the sheep taart bestellen

Datum van publicatie: 05.07.2019

Nou en of we genoten hebben van de heeeeerlijke taart en cupcakes!!! Mochten we in de toekomst nog een keer een taart nodig hebben dan zullen we zeker terugkomen. We kregen veel complimenten van onze gasten.

Familie Van Liesdonk. Ook onze gasten waren verrukt over smaak en presentatie en ik weet zeker dat, wanneer iemand van hen een speciale taart wil, zij zeker bij ons naar jouw adres zullen informeren. De taart zag er prachtig uit en was heerlijk! Groetjes Roel en Yvonne Barbietaart Conny, hij was ge-wel-dig! Met vriendelijke groet, Femke en Jan.

De kinderen hebben genoten van hun prachtige taartjes. Ontzettend bedankt voor de fijne service en TOP kwaliteit taart. Micro Marshmallows 50 gr - FunCakes? Het was echt een succes en super lekker!. Je bent echt een kunstenaar.

We komen elkaar in de toekomst zeker nog eens tegen! Ontzettend bedankt! En wat was de taart en de lekkernijen lekker.
  • We kregen veel complimenten van onze gasten! Niets als complimenten gehad voor de mooie taart en de smaak!
  • Barbietaart Conny, hij was ge-wel-dig!

Nieuwste Thema's

En Fabienne heeft haar mooie meptaartje bijna helemaal opgegeten dus die viel ook zeker in de smaak! En zeker weer tot de volgende gelegenheid. Groetjes Nikkie en Marlou. We kregen veel complimenten van onze gasten! With kind regards Myriam.

  • Groeten Saskia en Harry.
  • Groetjes Peter.

We hebben een geweldige onvergetelijke dag gehad. Nogmaals dank, Groetjes Annick en Fabienne! Groetjes Colette? Super Bedankt dat jij onze dag tot een topdag hebt gemaakt met de mooie taart. Precies zoals je had verteld en de topper in combinatie met het houten stammetje was fantastisch.

Choco Writer rood - Bake Delicious.

Taart taart taart!

De gasten hebben erg genoten van al het lekkers! Tools en materialen. Sweettable en lekkernijen Hoi Conny Zowel de taart als de cupcakes waren heerlijk en nog niet allemaal op. Erg lekker en top zeg dat hij zo makkelijk te snijden was en dat het aangesneden stukje nog rechtop blijft staan ook.

Dank hiervoor. Groetjes Tom en Brenda. Groetjes, uiteraard was ik tevreden de taart was echt prachtig en erggggg verrukkelijk!. Het was bijna pijnlijk om de taart aan te snijden. Babyshower taart Hoi Conny, Lizet en Dick P.

Secundair menu

Mvg Jessica. Het was bijna pijnlijk om de taart aan te snijden, maar ook weer te mooi en te lekker om te laten staan. Babyborrel cupcakes Hallo Conny. Eetbare kleurstof Kleurencombinaties Eetbare verf Foodwriters Sprays.

Tools en materialen.

Tot de volgende keer weer. Groetjes Danil en Nicole Feest voor Xenn Hoi Conny Nou alles was perfect en de red velvet cake zo ontzettend lekker, kreeg van iedereen te horen hoe ontzettend lekker die was, shaun the sheep taart bestellen. Complimenten ook van onze familie die heerlijk mee hebben gesmuld! Groet Jeroen en Amy.

Nieuwe producten 1 Bakproducten 2 Vullen en smaak 3 Bekleden en afsmeren 4 Decoreren 5 Presenteren en dozen Workshopagenda. En eerlijk gezegd waren wij net zo onder de indruk. Hoe maak je Bij een volgende gelegenheid houden wij jullie zeker weer in gedachten. Nu volop aan het nagenieten.

Shaun het schaap taarten online bestellen

Bruidstaart Bart en Vanessa Hoi Conny! Een mooi moment mede dankzij de taart. Het was bijna pijnlijk om de taart aan te snijden.

Alle gasten hebben ervan genoten en complimenten gegeven. Musketzaad Lots of love 80 gr - FunCakes. Een volgende keer, zullen we zeker weer aan jou en PersonalTouch Cakes denken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jolande
    14.07.2019 04:47
    Choco Writers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |