De heeren van maarssen kerst

Datum van publicatie: 23.09.2019

Erg lekker gegeten, service van bediening was super. Even koffie gedronken met mijn dochter.

Meer beoordelingen bekijken. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Het restaurant is in de loop der jaren en met een andere naam sterk verbeterd.

Bekijken ». Gezellig gedecoreerd. Bespaar geld. Schrijf een beoordeling Beoordelingen

Met vriendelijke groet, Eveline Klinkhamer. Geen uitzonderingen mogelijk. De voor een flink deel overdekte terrassen zien er sfeervol uit? Beoordeeld op 28 juli via mobiele applicatie Eten?

Frans 2. Een aanrader. Wij hebben geen mogelijkheden om te betalen met een Creditcard.

 • Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Wij hebben één toilet waar u met een rolstoel naar binnen kan, deze is ruim en voorzien van handgrepen.
 • Bekijk onze menukaart ».

Mogelijk schietinci­dent in Nieuwegein

In het midden van het land moet ik vaak horen dat bloedworst eng is. Alle restaurants in Maarssen weergeven. Naam ontvanger.

Zou worden geregeld en het eten en de drankjes voor 18 pers. Is dit een Australisch restaurant?

 • Geclassificeerd als nr.
 • Afhaalpannenkoek U heeft bij ons de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen uitgezonderd op feestdagen.

Datum van bezoek: september Beoordeeld op 8 september via mobiele applicatie Heerlijke buitenlounge? Reserveren ? Beoordeeld op 14 juni onverwacht nog beter dan gedacht. Je e-mail? Sparen voor leuke Pannekoekenbakker artikelen Lees meer .

Kijk even binnen!

Datum van bezoek: november Het eet- en drinklokaal houdt het midden tussen poppenhuis en santenkraam. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Ook is oud-staatssecretaris en bekendste buschauffeur van Nederland Fred Teeven aanwezig voor een aantal rondritten door de stad, de heeren van maarssen kerst. Vroeger heette dit restaurant De Kolonnie, dan kan dit ook nog in de week voordat je jarig bent en in de week na je verjaardag! Lukt het niet om te komen op je verjaardag, en daarvoor de Wilgenplas. Naam ontvanger. Om adem te halen en te proeven, vl te proeven.

In Heeren Van Maarssen geweest? Deel je ervaringen!

Restaurants 47 Wat te doen Beoordeeld op 5 juli via mobiele applicatie Lekkere koffie, appeltaart smakeloos. Verder okay.

Geselecteerde filters. Is dit restaurant gespecialiseerd in soep. Vorige Volgende 1 … 4 5 6 7 8 … Bovenmatig goed eten We hebben een laagdrempeligheid die bij onze gasten zeer wordt gewaardeerd, vertelt Jack Westerhout. Stel joostf een vraag over Heeren Van Maarssen. Gezellig restaurant, aardige bediening. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Waarderingen en beoordelingen

In Maarssen is de vanille milkshake een van de populairste drankjes. Boven spelen is alleen geopend als ook daar gasten zitten voornamelijk in het weekend. Vreselijk 2. Ook hier vindt u ons gebak uit eigen keuken.

Onlangs gegeten in de overdekte en gezellige buitenlounge, heerlijke plek om een drankje te drinken en te eten aan de hoge tafels. Niet gereserveerd voor zaterdagavond, maar ze hadden toch een plekje voor ons. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Josca
  30.09.2019 03:37
  Ook zijn Utrechters de fanatiekste afnemers van luxe voedingsproducten, zoals pindakaas met karamel en zeezout, en dure witte wijn.
 2. Elvis
  30.09.2019 02:33
  Werd van de rekening af gehaald maar resultaat was dat het eten niet voldoende was om de honger te stillen.
  Jillis
  26.09.2019 05:42
  Zijn hand wordt vanavond geschud en voordat we ook maar één hap door de keel krijgen, geven we de ogen de kost. Speelruimte Zowel buiten twee trampolines; geopend bij goed weer als ook binnen is er speelgelegenheid.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |