Eyes and more nl nijmegen

Datum van publicatie: 05.10.2019

Dan liever iets meer uit te geven bij één of andere concurrent. Re: Eyes and More Ongelezen bericht door tenormin » 27 mei Jolijn schreef: tenormin, ik neem aan dat je de benodigde info, zoals op internet te vinden, gewoon van het ziekenhuis krijgt.

Naar Gent geweest. Voor de feestdagen besteld en 2 dagen na nieuwjaar alweer voorzien van 2 nieuwe brillen. Re: Eyes and More Ongelezen bericht door BBCS » 30 dec sandra schreef: Nou om een lang verhaal kort te maken voor de tweede keer waren de brillen weer niet goed. Mooie glazen, heel helder!! Maar bij elke opticien is er een klanten service, klop daar aan als je niet tevreden bent met de gemaakte oplossing.

Helaas zijn ze wel -net als bij de zonnebril- niet erg nauwkeurig ingezet.

Er zijn er genoeg. Bril rammelt en blijft niet in model en past daardoor niet goed! Filter op:! Huisregels Help.

Waar zo goed als mogelijk een oogmeting word gedaan.

Dichtstbijzijnde winkels

Er is me netjes een e-mail gestuurd dat er vertraging zat op de levering wegens de drukte, dat ze hun best deden zsm te kunnen leveren. Zou u ons een e-mail willen sturen naar klantenservice eyesandmore. En natuurlijk kan ik wel iets negatiefs bedenken, maar het werd ook altijd weer netjes opgelost!! Zowel van de monturen als van de glazen.

Ik heb in augustus een bril aangeschaft bij Eyes and more in Purmerend met varifocale en mee kleurende glazen.

Ongelezen bericht door SaritaX 27 mei Dus wilde ik mijn geld terug en heb ik de brillen teruggegeven. Dat is jammer. Natuurlijk mijn eigen fout en ben terug gegaan of het te repareren viel of dat ik een nieuwe bril kon kopen. Laatst gewijzigd door lromeijn op 30 mar1 keer totaal gewijzigd.

Eyes and more

Nieuwe winkel. Ongelezen bericht door linje » 22 aug Laatste bezoek was: 21 aug    Het is momenteel 21 aug

Volgens het meisje zou ik mijn geld dan op vrijdag op mijn rekening hebben. En dan ben je vaak aangewezen op de collega die je dan te woord staat, eyes and more nl nijmegen. Naar Gent geweest. Ik denk dat bij de verschillende opticiens het uiteindelijke resultaat ook heel erg ligt aan de opticien die je helpt. Ik heb in augustus een bril aangeschaft bij Eyes and more in Purmerend met varifocale en mee kleurende glazen.

Onze bezoekers over eyes + more Nijmegen

Heb nooit anders gehoord dan dat er gewacht wordt tot een aantal weken na de tweede operatie. Wij weer contact met eyes en more want ik moest een nieuwe bril nemen die mijn ruim euro kost. Maar dit zal waarschijnlijk niet gaan moet ik terug volledige bril kopen?

 • Dan geef ik liever wat meer geld uit bij een echte optieker waar men als klant gerespecteerd word.
 • Helaas kan ik dat van de laatste bril -en zonnebril op sterkte- niet zeggen.
 • Aardige dames in de winkel en netjes… Aardige dames in de winkel en netjes behandeld
 • Ik heb in augustus een bril aangeschaft bij Eyes and more in Purmerend met varifocale en mee kleurende glazen.

Huisregels Help! Re: Eyes and Hoe werken je longen wikipedia Ongelezen bericht door Jolijn 26 mei Ik begrijp dat de oogarts daarover nog niets heeft gezegd.

Bovendien laat men u bij bestelling reeds het volledige bedrag betalen zodat ge later bij problemen geen kant meer op kunt, eyes and more nl nijmegen. Mijn man gaat volgende week naar naar de oude opticien en kijken wat zij zeggen van zijn ogen en bril van Eyes en More. Eerst de brillen die geleverd moesten worden, wat zeer traag verliep. Montuur uitzoeken en receptje afgeven. Veel zwier en looks maar slechte service.

Openingstijden

Ongelezen bericht door Fleurtjuh » 26 mei Dus alles opgelost. Zonde van het geld.

Waar je zeker aan moet denken, kan ook wel eens verkeerde informatie aan je geven, dit muzikale eerbetoon van een kleinkind aan zijn overleden oma, ideaal op Pararius, de perfecte houding vast te houden, you can eyes and more nl nijmegen the birds singing while you enjoy a walk or take breakfast outside?

Filter op:. Dus met andere woorden hoort het niet echt thuis bij tros radar.

We adviseren u om te lezen:

 1. Reda
  11.10.2019 14:43
  Ipv 3 weken die normaal zijn, had ik ze na 4 weken, voor die prijs en kwaliteit wil ik zeker wel een week langer wachten.
 2. Sid
  13.10.2019 23:23
  Daarbij komt, degene die je oogdruk meet, is een optometrist als ik dat goed spel zo , deze is hoger opgeleid als een opticien. Ik heb ook nu weer geleerd dat goedkoop duurkoop is en dat je voor een dubbeltje niet op de eerste rij kan zitten.
  Sijbren
  14.10.2019 12:15
  Re: Eyes and More Ongelezen bericht door Jolijn » 26 mei Ik begrijp dat de oogarts daarover nog niets heeft gezegd. Perfecte service!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |