Hoe verwijder ik skype berichten

Datum van publicatie: 24.09.2019

Hallo,ik heb juist gekeken om mijn chatberichten te verwijderen,en bedankt Johan,jij wees me de weg. Om de geavanceerde opties weer te geven dien je daarna op 'Toon geavanceerde opties' te klikken.

Als u een volledig gesprek met een gebruiker of een specifiek deel ervan wilt verwijderen, is dit hoogst onpraktisch.

U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Er zijn nogal wat foutcodes die voor je kunnen verschijnen als je Destiny speelt op je respectievelijke console. Hoe kun je je ''vertel uw vrienden wat u van plan bent'' verwijderen?

Johan a. Deze methode kan worden toegepast op berichten die nog niet zijn verzonden, maar het zal maar een beperkte periode werken.

Berichten verwijderen op Skype Medeauteur: wikiHow-redacteur. Hoe verwijder ik skype berichten Netflix Volledig scherm werkt niet. Op PC lukt dit prima Hallo Johan Bij mijn tante staan er muziekbestanden op haar skype van een contactpersoon. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Hallo,ik heb juist gekeken om mijn chatberichten te verwijderen,en bedankt Johan,jij wees me de weg.

Wist je dat je de tikbalk kunt vergroten door hem uit te rekken? Razer Synapse is een cloudgebaseerd stuurprogramma waarmee u besturingselementen opnieuw kunt samenvoegen of macro's kunt toewijzen aan al uw Razer-randapparatuur en al uw instellingen kunt opslaan in de cloud. Op het bureaublad : Klik met de rechtermuisknop op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.
 • Ik heb een mac os X dus maybe komt het daardoor dat ik in niet dat scherm kan komen? Op mijn Galaxy S de Android Skype geinstalleerd.
 • Iemand die het weet? Hoe kunnen we verbeteren?

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Op mobiele apparaten : Houd een gesprek in uw chatlijst ingedrukt en selecteer vervolgens Groep verlaten. Als u een volledig gesprek met een gebruiker of een specifiek deel ervan wilt verwijderen, is dit hoogst onpraktisch. Een chatbericht bevindt zich in het rechter bovenste venster.

De onderstaande stappen zijn volledig risicoloos, zolang u ze maar letterlijk volgt vooral die over het maken van een back-up. Wie kent de oplossing? Ik ben slechthorend en zou graag de melding bel telefoonnummers onzichtbaar maken.

 • Johan heb je ook en oplossing om berichten te verwijderen op mij samsung s 3 anroid telefoon. Een chatgesprek verwijderen: Op mobiele apparaten: Tik en houd vast op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.
 • Ik heb alleen nog niemand gehoord heo je het van de i-phone af kan halen.

Iemand die het weet. Wellicht kan daar verbetering in komen in een toekomstige versie van Skype. Hoe verwijder ik skype berichten Deze oplossing is niet mogelijk als u de Skype-versie gebruikt die is ingebouwd in Windows. Verras me. Learn how! Zie stap 1 hieronder om erachter te komen hoe je dit doet, op je computer of mobiele apparaat.

Chatgeschiedenis uitzetten in Skype

Klik op het tabblad Privacy. Ik heb nu onder het kopje chat wis alle chatberichten aangeklikt. Ik vindt Skype gebruiks-onvriendelijker dan Windows Live.

Bedankt voor de uitleg. Francis van Slooten a. Selecteer Privacy in het linkermenu, als u besluit om deze route te gaan. Niettemin, hoe verwijder ik skype berichten, waarna het venster "Privacy-instellingen" wordt geopend, Kylie and Tyga couldnt escape the public eye from the very beginning.

Terug naar zoekresultaten Een chatbericht verwijderen: Op mobiel : houd het bericht aangetikt en selecteer vervolgens Verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Ook het lettertype en grootte zit aardig verstopt. Bij voorbaat dank. Oplossing: Netflix Volledig scherm werkt niet.

Fix: Destiny Error Code Anteater. Op PC lukt dit prima Hoe verwijder je Skype-berichten en -gesprekken. Het is dus niet mogelijk om de geschiedenis bij het account van je contactpersonen te wissen.

Hoe de Huawei Honor 7x internationale versie te rooten. Opmerking: voordat dit werkt, moet u ervoor zorgen dat Skype niet op de achtergrond wordt uitgevoerd. Skype is echter nog steeds in de boeken om deze hoe verwijder ik skype berichten nog vele jaren te domineren.

Aanvullende bronnen

Skype zelf is ook een heel gepuzzel Daar zou mijnheer of mevrouw Skype nog aan moeten werken om dit mogelijk te maken. Selecteer Instellingen in het menu Extra. Waarschuwingen Gesprekken verwijderen is niet langer mogelijk op Skype.

Selecteer IM-instellingen en klik vervolgens op Toon geavanceerde opties. Of is het enkel alles of niets. Heb me suf lopen zoeken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Pieternella
  29.09.2019 21:18
  Dit betekent dat je dit niet kunt gebruiken voor oudere berichten, waardoor deze methode behoorlijk onbetrouwbaar is.
 2. Hamed
  03.10.2019 13:15
  Overigens worden zo niet alleen de chat gesprekken gewist, maar ook alle gegevens van alle gevoerde telefoongesprekken, ontvangen sms-berichten, voicemails en verstuurde bestanden! Daar zou mijnheer of mevrouw Skype nog aan moeten werken om dit mogelijk te maken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |