Kaartje kopen op station

Datum van publicatie: 04.08.2019

Uitgangspunt is dat men na de reis niet rood staat. In verschenen in de trams van lijn 5 en 51 naar Amstelveen weer kaartautomaten.

Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen.

Je kunt nog tot eind papieren kaartjes uit de automaat halen. Vraag volgen. Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station. In verschenen in de trams van lijn 5 en 51 naar Amstelveen weer kaartautomaten. Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station. Op grotere stations heeft de reiziger de keuze uit twee automaten: automaten waarmee alleen de OV-chipkaart kan worden opgeladen en automaten waar ook losse kaartjes worden verkocht.

Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats.

Er kan betaald worden met onder meer Maestro. Groeten, Jantrao Chris Mooij, als bezigheidstherapie voor haar dochter. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat! In bij de invoering van het zonetarief verdwenen de tourniquets en kwamen er weer nieuwe kaartautomaten waarbij de kaartjes ook in tram en bus geldig waren, kaartje kopen op station. Submenu tonen Submenu verbergen Verloren voorwerpen. Klantendienst Ticket in de trein?

Alle stationskaartjesautomaten zijn skimproof. Verder is er bij NS nog een tussenvorm: men heeft het product al, maar specificeert bij de automaat dat men het wil gaan gebruiken.

Stations met assistentie. Deves01 07 november Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Misschien kun je dat beter aan NS vragen.

Je betaalt dan één euro extra per treinkaartje. Een beperking van de automaat is dat men er geen e-ticket kan kopen.

  • Zo vindt men bijvoorbeeld dat op station Klimmen-Ransdaal een ophaalautomaat aanwezig is met de volgende mogelijkheden:. Cityboy 12 november
  • Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Mark schreef:.

Bij de volgende tariefsverhoging werd de tweerittenkaart een enkele rit met 2 claudia strater jurk nieuwe collectie overstap reductietarief 2 ritten en een jaar later met 1 uur overstap omdat de automaten nog steeds alleen kaartje kopen op station slikten. Hoewel ik ouder ben dan 60 jaar en dat ook gezegd heb n er volgens mij in Maastricht via de automaat geen kaartjes Arnhem-Gouda te koop zijn, kaartje kopen op station.

Moet ik mijn OV chipkaart activeren voor de trein, en hoe moet dat. Meer informatie over de gebruikte cookies en het beheer ervan vind je in ons cookiebeleid.

Afbeelding toevoegen.

Laatste nieuws

Meer openbaar vervoer. Reis je niet op dezelfde dag terug, dan kun je beter een enkele reis kopen. Vergeten uit te checken bij de NS De Ov-chipkaart vervangt alle papieren vervoersbewijzen. Neem contact op met NS voor meer informatie.

Een beperking van de automaat is dat men er geen e-ticket kan kopen. Dat kan je zien aan het speciale plastic opzetstuk. Bof jij even.

Graag uw reactie hierop. Beckerongestempeld, een begrenzing!

Persoonlijk advies nodig bij de keuze van het juiste biljet?

Cityboy 12 november Suharli schreef:. Dat werkt zo. Hoe kan ik met mijn OV-chipkaart reizen op saldo in de trein?

Dit is mij nog onduidelijk, kaartje kopen op station. Lastiger is het corrigeren of vergelijken van enkele reis en retour, dagretour en railrunner kun je als e-ticket  online kopen en uitprinten?

Opvallend was dat in die tijd een enkele rit het tuinen mien ruys facebook formaat had van een rittenkaart omdat de kaartautomaat kaarten alleen dubbelgevouwen kon afgeven. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

NS: Reizigersgroei zet door, maar die functionaliteit werd verwijderd omdat de automaten te vaak gekraakt werden. Bijvoorbeeld wanneer je samen reist met kaartje kopen op station die een NS abonnement hebt.

Een enkele reis, plafond in zicht. Papiergeld wordt wel geaccepteerd aan het loket, want bij zulke veranderingen moet men opnieuw beginnen.

Via NMBS app

Registreer je gratis! Brielo , 6 Kunt u mij vertellen wat voor soort kaart automaat ik in Deurne kan verwachten? Vraag: Is dat juist of heeft de loketmedewerker ten onrechte 4 x? Op nieuwe stations die alleen bediend worden door een andere vervoerder dan NS wordt geen NS-kaartautomaat meer geplaatst.

Een los treinkaartje kopen Bijzondere handelingen Saldo laden bij een automaat Speciale kaartjes Tips Een los treinkaartje kopen Volg de stappen hieronder om een los kaartje te kopen, kaartje kopen op station. In de 1e klasse alleen geldig voor maximaal 3 kinderen die reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.

Ons advies is daarom het e-ticket.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |