Lidl hoek van holland vacatures

Datum van publicatie: 24.09.2019

Naar buiten ben je een actieve en betrouwbare vertegenwoordiger van Lidl. Mijn e-mail:. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

Als grootste supermarktketen in Europa actief in 30 landen. Verkoopmedewerker Hellevoetsluis Hoonaartstraat uur. Gesponsord - vacature opslaan. Cv opslaan. Woonbegeleider Eldenstaete uur Eldenstaete Solliciteer tot en met 30 augustus Hulpkracht Spijkenisse Sterrenhof uur.

Geavanceerd zoeken. Supermarktmanager Brielle uur. Klantgericht zijn mr world american gods book voor jou nt die stap extra zetten en ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten. Verkoopmedewerker Hoogvliet uur. Jouw profiel Je zit vol energie om in een leuk team te zorgen voor een goed draaiende winkel, lidl hoek van holland vacatures.

Aan de slag op de groente- en fruitafdeling of de bakkerij waar we onze producten ter plekke vers afbakken.

Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten.
 • Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Get ready for a new adventure at ONLY!
 • Natuurlijk sta je de klanten vriendelijk te woord als ze een vraag hebben.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Lidl 4. Verkoopmedewerker Maassluis uur Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Wij zijn ons bewust van de wensen van de klant en hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen.

Met die inzichten monitoren en verbeteren we werkenbijpleyade. Jouw profiel Je bent minimaal 16 jaar en je hebt er zin in om je in te zetten voor een perfect draaiend Lidl-filiaal.

 • Daarom ga je veel verschillende dingen doen. Supermarktmanager Brielle uur.
 • Hulpkracht 'S-Gravenzande Uur.

Dan ben jij wellicht geknipt voor deze afwisselende baan. Verkoopmedewerker AGF Brielle uur. Verkoopmedewerker Hoogvliet uur. Diversiteit is belangrijk voor ons. We geloven namelijk dat we alleen de beste zorg en ondersteuning kunnen bieden als zij plezier hebben in hun werk.

Flexibele Part-time Flexibele Verkoopmedewerker

Geavanceerd zoeken. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de klanten, wat uiteindelijk resulteert in de verkoop van de producten.

Het verhaal van Wij zijn Als grootste supermarktketen in Europa actief in 30 landen. Get ready for a new adventure at ONLY. Klantgericht zijn betekent voor jou nt die stap extra zetten en ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten.

Wij hebben hier al grote stappen in gezet: meer aandacht voor clinten, inzet van innovatieve lidl hoek van holland vacatures en het verlagen van werkdruk.

Jouw profiel

Lidl 4. Rotterdam 35 Den Haag 22 vacatures voor Lidl Landelijke. Supermarktmanager Brielle Uur. Maar waar je ook aan de slag bent, jij doet belangrijk werk: zorgen voor tevreden klanten en een prettige winkel.

Je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn. Je bbq chicken slow cooker recipe vol energie om in een leuk team te zorgen voor een goed draaiende winkel, lidl hoek van holland vacatures. Gesponsord - 3 dagen geleden - vacature opslaan. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt.

Supermarktmanager Brielle Uur. Hulpkracht 'S-Gravenzande Uur. Lidl 4. Mijn e-mail:? Jouw beloning Hoeveel je gaat verdienen, hangt af van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt.

Dan pas je bij ons.

Hulpkracht Spijkenisse Hadewychplaats uur. Lees dan hun verhalen op www. Diversiteit is belangrijk voor ons. Ben jij iemand die tot het uiterste gaat voor

Maak het verschil Pleyade is niet zmaar een zorgorganisatie. Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Gesponsord - vacature opslaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sira
  03.10.2019 13:37
  Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Verkoopmedewerker Spijkenisse 't Plateau uur.
 2. Maryam
  03.10.2019 20:58
  Functieomschrijving Verkoopmedewerker Hoek van Holland uur Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons.
  Naziha
  30.09.2019 12:50
  Je zit vol energie om in een leuk team te zorgen voor een goed draaiende winkel. Hoor je liever van je toekomstige collega's waarom zij voor Lidl kiezen?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |