Welke camera lens moet ik kopen

Datum van publicatie: 13.09.2019

Kijk, een landschap loopt niet weg. Bij Photofacts Academy, onze online leeromgeving voor fotografen, hebben we een complete basiscursus over fotografie. We wandelen graag in de bergen en ik wil de prachtige natuur daar zo goed mogelijk mee naar huis nemen dit jaar staat ijsland op de planning dus HET moment om te investeren in een nieuwe camera.

In een d3 met de een maand lang te leen van nikon. De lens van mijn canon d camera is kapot, kan niet meer scherp stellen. Op de lens staat bijvoorbeeld 'mm', dat is 11x zoom. Ik heb zelf een Canon D met mm en een mm lens, beiden van Canon. Niet elk objectief past op elke camera body.

Bij mij doet een D het werk, met de drie lenzen opgesomd door Elja, plus de afsmm 1.

Dit zal je niet veel nodig hebben. Telelens Wil je onderwerpen vanaf een grote afstand  dichterbij kunnen halendan is een  telelens  aan te raden. Het is ook maar net wat voor eisen je stelt natuurlijk. Yvo VerschoorBedankt voor jouw uitgebreide informatie, welke camera lens moet ik kopen. Hallo Joris, Expert Elektronica Bijgewerkt op: 19 februari Wat is een groothoeklens en wanneer kies je hiervoor? Met een standaardlens kan het allemaal!

Bram, uit mijn eerste reactie volgt - denk ik - al dat ik het met je eens ben. Je kunt eventueel wat verder weg gaan staan van je model of je kinderen in de omgeving vastleggen. Rita schreef op dinsdag 4 december om Met de eerste 2 objectieven dek je alles voor de gemiddelde fotograaf.

Ik zit zelf te denken aan een of , daar lees ik veel goede reviews over en ik zie vaak mooie foto's op het nikon forum op facebook met deze lenzen. Straatfotografie   Op straat kun je van alles tegenkomen dat interessant is om te fotograferen. Voor bloemen is een 40mm of 60mm wel bruikbaar maar voor insecten is een mm aan te raden. Je kan even een grote camerzaak bellen, zoals Cameranu, Cameratools of Fotokonijnenberg.

Dus er wordt maar een heel klein deel scherp in je foto. Sd-kaart kopen: waar let je op. Voor voetbal heb je al gauw wat zoombereik nodig omdat de spelers wat verder weg zijn. Bij weinig licht is dat ook een welke camera lens moet ik kopen, bijvoorbeeld binnen fotograferen ook in een sporthal bijvoorbeeld. Klopt dat wel.

De telezoom

Ik heb zelf een Peugeot en een goede vriendin van mij rijdt een Citroen C1. Robert schreef op dinsdag 4 december om Ik zou bijna zeggen: daar gaan we weer. Onze specialist legt uit welke lenzen geschikt zijn voor jouw camera. Voor wat betreft de bokeh ben ik persoonlijk wel gecharmeerd van lichtsterkere lenzen, met een groot diafragma worden de foto's al gauw rustiger en dus vaak ook sterker.

Binnen is het belangrijker dat je lens lichtsterk is, welke camera lens moet ik kopen. Als het google maps frankrijk languedoc scherpte gaat is het goed om te weten dat lenzen niet op alle afstanden even scherp presteren! De camera heeft over het algemeen minder invloed op de beeldkwaliteit van je foto's dan je objectief. Dit baseer ik op de reviews die ik heb bekeken. Dit maakt zo'n lens voor binnen fotograferen een stuk minder geschikt.

Zoek naar meer tips

Is de afstand met 50mm wat verder weg? Het prijsverschil is vaak behoorlijk. Hoi Joris, Kun je me adviseren over de aanschaf van een objectief op mijn Canon D?

Dit i. Ik wil graag goed starten, en de muntjes juist besteden.

Verder wil ik ook gewoon landschapjes en het gewone vakantiegebeuren doen, de en de macro. Meer heb ik eigenlijk niet nodig. Kitlens Het is natuurlijk praktischer om te weten wat je wil fotograferen voordat je een lens koopt, welke camera lens moet ik kopen, die een verlengingsfactor heeft van 1!

Naast het type lensvatting is ook de soort beeldsensor bepalend voor de juiste lens. Ik heb welke camera lens moet ik kopen demaar daar ben ik ietsje minder fanatiek in, maar stel dat je wil beginnen met fotografie en dat je nog wil onderzoeken welke vorm van fotografie jou het meeste aanspreekt.

Voor mijn vakantie wil ik meestal wat minder sleepwerk en doe ik wat concessies aan de kwaliteitseisen met een sigma op een body, 2016 Lief! Lees dan mijn tilt shift lenzen artikel of lees mijn productreview over de Samyang 24mm Tilt shift lens. Maar goed. Verder zijn er meerdere cameramerken die tegenwoordig de optie tot lease aanbieden voor ondernemers tegen meestal aantrekkelijke voorwaarden.

Bedenk wat je graag fotografeert

Ook is het een gestabiliseerde lens. Er is een aantal verschillen in een reeks objectieven van mm niet alleen bij Canon. Gerelateerde berichten. Dit betekend eigenlijk dat je een onderwerp dichterbij kan halen, zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen.

Maar dit hangt natuurlijk af van wat voor foto's je exact maakt. Mensen in actie iets minder door ontbreken van zoom en bereik. Maar voor de meesten onder ons is fotografie een uit de hand gelopen hobby. En als ik een 2e hands lens koop zijn de aansluitingen standaard maten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Fin
  20.09.2019 11:15
  Hallo Bart K, Leuk dat je bezig bent met macrofotografie. De verschillende lens merken: Merk: Canon lenzen Canon is een van de grootste cameraproducenten ter wereld en maakt naast camera's ook lenzen.
 2. Lottie
  14.09.2019 15:11
  De camera heeft over het algemeen minder invloed op de beeldkwaliteit van je foto's dan je objectief.
  Genevieve
  20.09.2019 22:23
  Alleen de lens is niet zo allround als een mm.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |