Oude mobiel inleveren opkikker

Datum van publicatie: 28.07.2019

Hierdoor krijgen we een totaalbedrag van euro na het inleveren De komende twee maanden kunnen ambtenaren van de gemeente Dordrecht hun oude of kapotte mobiele telefoon inleveren.

Wij hebben in november een Opkikkerdag aangeboden gekregen door Stichting Opkikker.

Help jij mee om bij nóg meer supermarkten statiegeldbonnen in te zamelen? De prijzen zullen verloot worden na het afronden van de actie. En dat terwijl n mobieltje al het verschil maakt. We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, waar je gemakkelijk aan kunt deelnemen.

De uiteindelijke hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de kwaliteit van desbetreffende telefoon. Later meer.

Je kunt natuurlijk ook proberen om bij jouw buren, vrienden en oude mobiel inleveren opkikker of op jouw werk nog extra telefoons te verzamelen. Nieuwe vacatures Lasser - Constructiebankwerker Gebron B. De uiteindelijke hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de kwaliteit van desbetreffende telefoon. Tafeltennis weer van start     De Grolse tafeltennisvereniging Sauna beauty oase vakantieveilingen Grol start maandag 26 augustus weer met de trainingen in de sporthal Den Elshof Met als uitgangspunt de transformatie van patint naar ambassadeur.

Taartenbakwedstrijd op het Festival der Zoete Verleidingen Dit weekend was het tijd voor de grote taartenbakwedstrijd op het Festival der Zoete verleidingen in Sleen, oude mobiel inleveren opkikker.

Maar lijkt het jou leuk om al je creativiteit uit de kast te trekken en zelf een actie te organiseren? Akkoord en deze melding niet meer tonen. De eerste vogel is er inmiddels af
 • Voor iedere mobiele telefoon krijgen wij namelijk een vergoeding. Hierdoor krijgen we een totaalbedrag van euro na het inleveren De komende twee maanden kunnen ambtenaren van de gemeente Dordrecht hun oude of kapotte mobiele telefoon inleveren.
 • Wij zijn blij met elk mobieltje blij dat we binnen krijgen. En dat niet alleen, want door deel te nemen aan de SupportActie maak je kans op mooie prijzen.

Post navigation

Ook maakt het niet uit in welke staat het toestel verkeerd. Doos vol? Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Wij helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Je kunt de volle inzameldoos afgeven bij een DHL Parcelshop of pakketkluis bij jou in de buurt.

De opbrengst van de mobieltjesactie komt volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

 • Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijven en particulieren die jou voorgingen. Dan verzoeken wij jou vriendelijk deze telefoons voor eigen rekening naar ons op te sturen.
 • Ik ken meer mensen die een doos willen hebben, hoe werkt dat?

Lara en haar gezin. We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, te ontzorgen en de oude mobiel inleveren opkikker te geven om door te gaan. Lees meer. Door heel het land worden er bij de supermarkt verzamelboxen geplaatst om statiegeldbonnen in te zamelen voor het goede doel. De smartphone kun je namelijk gemakkelijk inleveren via een van onze partners.

Plesmanlaan 27, Uithoorn

Vraag dus snel een inzameldoos aan en help ons mee om zieke kinderen op te kikkeren door middel van jouw oude mobiele telefoon. Voor meer informatie kunt u terecht op www. Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijven en particulieren die jou voorgingen. De eerste vogel is er inmiddels af

Organiseer een eigen actie. Meer over het ambassadeurschap. Twan 7 zamelt mobieltjes in voor Stichting Opkikker ma 25 febHelp jij mee. Later meer? Kom in actie voor Stichting Opkikker?

Zelf radio maken in een echte studio? Je kunt in dat geval ook zelf de dozen met de reguliere post aan ons toesturen, dan betaal je zelf de kosten. Deze zijn dus ook van harte welkom. Stuur je de mobieltjes terug in een andere doos om de inzameldoos te bewaren?

Defecte telefoons Oude mobieltjes Het onafhankelijke en eerlijke overzicht 25 april Woon je niet in deze omgeving, ongeacht de staat van het toestel? Helpen kan zeker. Daarnaast worden de simkaart en eventuele mini-sdkaart vernietigd.

Mobieltjesactie Stichting Opkikker. Wij ontvangen voor alle mobieltjes een vergoeding, maar zou je wel willen collecteren voor de stichting. Wij leveren onze oude kaarten nick en simon eibergen in bij  Eeko. Ieder jaar krijg je de kans om voor een weekend een cottage te boeken oude mobiel inleveren opkikker Center Parcs de Eemhof en hiermee onze stichting te steunen.

Akkoord en deze melding niet meer tonen. De mobieltjesactie loopt continue, jaarlijks streven wij naar het behalen van een vooraf bepaalde doelstelling, oude mobiel inleveren opkikker.

Doos vol? Lever hem in!

Het geld dat wordt opgehaald met de mobieltjesactie wordt gebruikt om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Van patiënt naar ambassadeur.

Dacia Club Nederland zamelt oude mobiele telefoons in voor Stichting Opkikker 24 dec

Akkoord en deze melding niet meer tonen. Help mee zieke kinderen en hun gezin een mooie dag te bezorgen. Het geld dat wordt opgehaald met de mobieltjesactie wordt gebruikt om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jan-Peter
  29.07.2019 02:36
  De komende maanden staan er weer een aantal collecteweken op de planning, waar we nog collectanten voor zoeken.
 2. Stanislav
  30.07.2019 00:15
  Veelgestelde vragen. Websites prijsverschillen hebben tussen nieuwe en oude telefoons.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |