Anne en max arnhem high tea

Datum van publicatie: 24.07.2019

Dankjewel voor je mooie beoordeling en natuurlijk voor je komst. Bijvoorbeeld een etagère met huisgemaakte zoete hapjes en taartjes, hartige sandwiches en nu komt het : chocoladefondue met vers fruit. Dus konden we er mooi een brunch van maken en waren we om 13 uur in Arnhem.

Vanuit mijn ooghoek had ik alles al goed kunnen bekijken, maar tja, dat paste er écht niet meer bij hoor. Schrijf een beoordeling. Je kunt de high tea op elk gewenst moment reserveren, alleen niet op zaterdag. Met een ontbijt kan je mij altijd wel blij maken dus ik keek er ook erg naar uit! Michiel, de vestigingsmanager, kwam ook nog even bij ons aan tafel zitten. Datum van bezoek: april

Kookboeken die jij wilt hebben:. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar We bieden alleen al voor ontbijt minimaal Prima prijzen. Bekijk meer: koffiebars. Is dit een Italiaans restaurant. Je kunt vanaf twee personen terecht voor een high tea.

Inloggen Lid worden.
  • Hoi Marcel, Die huiskamer is nou de spijker op zijn kop. Op eigen initiatief verhuisd, omdat er nog iemand aansloot, dit was geen probleem.
  • Toen wij plaats hadden genomen kwam de vriendelijke serveerster onze bestelling opnemen.

Goed proeven

Het eten is erg lekker. Anne, weet jij nog hoe veel dates wij al hebben gehad? Stadsvilla Sonsbeek Foto ter illustratie: Pixabay Ook bij Stadsvilla Sonsbeek hebben ze aan high tea-liefhebbers gedacht. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik moet zeggen dat is helemaal gelukt!

  • Bijvoorbeeld een etagère met huisgemaakte zoete hapjes en taartjes, hartige sandwiches en nu komt het : chocoladefondue met vers fruit.
  • Waarderingen en beoordelingen 4,0  46 beoordelingen.

U bent altijd welkom. Vanaf 4 personen is een reservering wel handiger? Warme gezelligheid Het was een van de eerste koudere dagen en het regende buiten, bah. En toen…. Sabelspoort of Eusebiuspoort uit Tijd van het jaar?

Taartjes of cakes Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Bekijk meer: bakkers.

Datum van bezoek: december Datum van bezoek: mei Bedank daphnelauren. Door het personeel werden we volledig genegeerd: ze keken niet op of om. Max, wij zijn vandaag officieel geopend in Leidschendam.

Fresh Food Coffee Café

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met een ontbijt kan je mij altijd wel blij maken dus ik keek er ook erg naar uit! Vooral bij warm weer veel lekkere koude zelfgemaakte drankjes, en limonades. Ontdek 5x nieuwe restaurants in Zwolle.

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over.

Is jouw moeder een echte theeleut. Laminaat zonder v groef kopen Translated. Op uw website staat: ' Ik moet zeggen dat is helemaal gelukt. Dan anne en max arnhem high tea een high tea zeker een leuk uitje. See More. Healthy hotspot Is het echt een healthy hotspot. Ik vraag naar Michiel, de vestigingsmanager, wat nu.

Datum van bezoek: april Met jouw grote vriendinnengroep vanaf 10 personen kun je hier terecht.

Waarderingen en beoordelingen

Uiteraard zullen de hapjes niet ontbreken. Taartjes of cakes Ok, ze hebben er de beste koffie van Nederland , maar ze kunnen ook prima thee maken. Binnen is het druk zaterdag u en wat aan de warme kant, maar maimaimai wat een plaatjes van salades en broodjes komen er voorbij.

De citroen cheesecake was lekker maar niet echt een cheesecake, de chocolade taart zag er prachtig uit maar was vrij droog. Bij zonnestralen ook op het terras te verkrijgen :. Ook bij Stadsvilla Sonsbeek hebben ze aan high tea-liefhebbers gedacht. Best Western Plus Hotel Haarhuis.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |