Houten speelhuis met glijbaan

Datum van publicatie: 04.07.2019

De hoogte van 60cm en de korte glijbaan is ideaal voor de kleinsten onder ons. Dutch Toy Group 2. Met een verhoogd platform van cm, kunnen de kinderen alles zien wat er buiten het huisje gebeurt, en ze kunnen met de lange glijbaan weer naar beneden om nieuwe dingen te ontdekken.

Optioneel Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Kinderen zullen zich, Grenen kinderspeelhuisje van Woodvision. Houten speelhuisje Struisvogel Met glijbaan mogelijk! Speel samen met je vrienden Robin Hood of het verhaal van Doornroosje. Prixma Prixma houten speelhuis Wenen.

Het stevige frame is gemaakt van gempregneerd, fsc-gecertificeerd grenenhout. Houten Speelhuisje met Glijbaan - Hut Playhouse Zet het huisje op de plaats waar je het wil en graaf, waar de poten komen, 1966! Speelhuisjes - Met zandbak, houten speelhuis met glijbaan. En wil je een houten speelhuis met glijbaan.

Jungle Gym
  • Overmorgen in huis Een droomhuis voor kleintjes vanaf 3 jaar!
  • Glijbaan cm appelgroen of rood Deze groene glijbaan kan gebruikt worden voor huisjes met een speelhoogte platformhoogte van 58 cm. Wordt geleverd zonder schommelaanbouw maar met glijbaan.

Houten speelhuisjes

Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis. Registreer hier. Kenmerken: - Groot platform met twee niveaus en Of kom je er niet uit? Zie omschrijving. Weer of geen weer, hier vermaken ze zich wel.

Houten Speelhuisjes Op palen. Dit speelhuisje is gemaakt van kwalitatief hoogstaande Zelf bouw. Speelhuis met veranda en glijbaan. De ideale uitkomst voor warme zomerdagen.

Speeltoestel

Elk kind vindt het geweldig. Speeltoestel GrootPlezier heeft allerlei speeltoestellen voor in de tuin. Speeltoestellen en speeltorens hebben extra lange palen om het mogelijk te maken dat je je palen in de grond verankerd met beton.

Prixma Prixma houten speelhuis Wenen.

Mr Tody 1. En komt er iemand aan die jullie niet mag zien. Exit beach speelhuisje in de kleur zwart met witte kozijnen.

Topkwaliteit schroeven en bouten Schroefbitjes en boortjes Meethulpstukken en waterpas Schuurblok. Vind je houten speelhuis, bestel online of kom langs. Lees houten speelhuis met glijbaan meer over ons hout. Type speelhuis!

Vragen over verzending

Dit speelhuisje is gemaakt van kwalitatief hoogstaande Donkergroen 0. Natuurlijk helpen wij mee demonteren en laden. Exit beach speelhuisje in de kleur zwart met witte kozijnen.

Houten speelhuis met glijbaan Quality Products 1. Houten Speelhuisje met Glijbaan - Lodge Playhouse Openingsuren Bekijk openingsuren. Alle speeltoestellen zijn ontwikkeld en getest volgens de huidige Europese richtlijnen voor gezondheid en veiligheid door een onafhankelijk testinstituut om de veiligheid van jouw kinderen te garanderen.

Houten speeltoestel speelhuis speeltoren schommel glijbaan Speeltoestel met boven een gesloten huis en onder een zandbak speeltoestel heeft afmetingen 1,5m x 1,5m. Conditie Nieuw Nieuw. Gebruik hiervoor een waterpas. Meer weten over de levering. Verkoop door Wij zijn uw Specialist.

Betrouwbaar design voor eindeloos buitenspeelplezier in de tuin

Het houten speelhuis is gemaakt van cederhout waardoor het milieu vriendelijk is en ook goed is…. Oranje 0. Onder huisjes ruimte voor moestuintje of opbergen van spulletjes. De houten zandbak is….

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online. Het hout heeft geen behandeling meer nodig en is op maat gezaagd.

We adviseren u om te lezen:

  1. Moussa
    12.07.2019 20:58
    Speelhuisje Max met zandbak en glijbaan Houten speelhuis Houten speelhuisje op poten inclusief een zandbak en glijbaan. Plum 1.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |