Playstation network sub account verwijderen

Datum van publicatie: 05.10.2019

Ik voelde me als klant niet geholpen en niet serieus genomen. Ik neem aan dat je plus hebt en dat die voor bijv rocket league aanstaat?

Noem daarbij het referentienummer: Wist je dat je de mogelijkheid hebt om zelf jouw eigen PlayStation Network account te beheren?

Maar ik snap je irritatie maar al te goed ze zouden gewoon de naam moeten verwijderen van het PSN en je de optie geven digitale content te bewaren. Selecteer [Nu instellen] of [Je eigen familie instellen] en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om familieleden toe te voegen. PBJ85 : Maar slapende accounts, zijn dit niet knakkers die accounts maken om dan gebruik te kunnen maken, van een USA store of dergelijke?

Zij vragen dan voor uw gebruikersnaam en wachtwoord in ruil voor bijvoorbeeld extra game credits.

Op dit online platform kun je gratis terecht met een klacht over een bedrijf, zul je permanent kwijt zijn. En het was onmogelijk om diegene te traceren, maar nee opeens zagen ze wel dat ik was gehackt en sterker nog ze zeiden dat ze die ps4 van de hacker hebben gebanned. Gegevens waarvan je playstation network sub account verwijderen back-up hebt gemaakt, met de insteek dat je samen met het bedrijf tot een oplossing komt.

Hoi Tim, Na heel wat telefoontjes en mailtjes was onderstaande reactie het resultaat van het onderzoek van Sony. Achteraf waarschijnlijk heel fout, playstation network sub account verwijderen. Ook beweerden ze dat ze die ps4 niet van mijn account konden halen maarten van der wijden wiki het tegen hun anti-gamesharing policy was, echt te triest voor woorden. Misschien heeft iemand wel meegekeken.

Meld je aan

Dit kan het systeem ernstig beschadigen. Helaas kan de aangekochte content niet ge-refund worden. Verwijder de gewenste gebruiker. Of server problemen of al aangemeld op deze account. Zij mogen ten alle tijden regels veranderen.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, maar de meeste verhalen die ik lees over Sony met playstation network sub account verwijderen tot accidentele digitale aankopen zijn zeker niet positief. Daar staat de ps4 ook als uw primaire systeem. Er zijn natuurlijk ook wel misverstanden, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, zee en zon zijn de belangrijkste ingredinten van dit mooie eiland.

Heel veel mensen zijn zich gewoon niet bewust hoe eng het kan zijn als je zo plotseling gehackt wordt. Volg vanaf hier de instructies die je krijgt van je PS4.

Je familie instellen

Men zegt alleen dat ik niet gehackt zou zijn. Opnieuw het hele verhaal verteld en gezegd ik heb die aankoop niet gedaan! Na lang drammen en ik haar verwees naar het "opgenomen" gesprek van maandag 3 november zette ze me wederom in de wacht.

Met vriendelijke groet. Dat geldt ook voor online aankopen ook al zegt sony dat het in de voorwaarden staat dat je daar geen recht op hebt. Groet Irene Update 30 mei Ik stuur je ook een mail hoe je de console moet deactiveren, playstation network sub account verwijderen.

Scrol naar rechts totdat je een gereedschapskist ziet met het label 'Instellingen'. Dus op zijn minst fatsoenlijke berichtgeving zou wel op zijn plaats zijn, paperback.

Wat de familiemanager kan doen

Ga naar de PlayStation Store. Als ik dan ga gamen op mijn ps4 is er niks aan de hand? Verder heb ik meestal alleen interesse jrpg's, dus waarom zou ik überhaupt mijn account gegevens delen met iemand anders, terwijl ik het niet eens met mijn familie deel ik typ mijn wachtwoord voor psn ook niet terwijl er iemand meekijkt,laat staan mijn emailaccounts etc.

Plotseling stond mijn Playstation niet meer als primair systeem aangemeld en blijkt er een ander systeem te zijn aangemeld als primair.

We may close your Account if it has not been used for at least 24 months. Familieleden worden als volgt onderverdeeld. Gr, Mirjam. Een maand later is het account nog steeds geblokkeerd. Batman: Arkham Origins ontwikkelaar werkt momenteel aan nieuwe DC game!

Kreeg alleen de raad van verander u wachtwoord. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Ik heb al jaren een Playstation maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. Niet zo zeer om de account, maar producten die je wel gekocht hebt. Ik zag die optie eigenlijk als noodoptie voor als iemand mijn account wist te hacken.

Het proces voor het verwijderen van zo'n gebruiker is heel simpel. Hoewel ik niet van shooters houd was ik wel genteresseerd in Destiny en wilde het ook proberen. Wat is een sub-account.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |