Tapasbar danza den bosch

Datum van publicatie: 04.10.2019

Bij de nagerechten stond cappuccino echter is deze volledig doorberekend. Waar moet ik beginnen. We kregen tot 2 keer het verkeerde eten op tafel.

Restaurant gesloten. Mike van Santen 18 punten. Datum van bezoek: december We waren met een grote groep. Kan wel merken dat de medewerkers geen plezier hebben met hun werk. All you can eat zou ik liever niet op de kaart zien. Datum van bezoek: augustus

Bedank MerlijnvanGrinsven. Eten en Drinken zijn wel goed. Hele slechte ervaring met restaurant!. Moesten even aan de bar wachten op een tafeltje. Op het einde is gevraagd of alles naar wens is geweest, hierop hebben wij "nee" geantwoord waarop geen vervolgvraag kwam, tapasbar danza den bosch. Heerlijk gegeten ontzettend vriendelijk personeel.

Hoe was jouw ervaring?

Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij Danza. Community Hoe was jouw ervaring? Bij tapasbar Danza heb ik een gezellige avond uit gehad met mijn vriendinnen. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Profiel Lid worden. Daar wilden zij hun ambite in een Spaans restaurant waarmaken.

Tortilla de patata van aardappelpuree gemaakt. Maar let daar op, tapasbar danza den bosch. Beoordeeld op 13 september Gezellig en lekker dineren. Als resultaat hadden wij na zo'n 3 uur twee rondes kleine tapas gerechten op.

Parkeergarage Wolvenhoek: Openingstijden: - 24 uur per dag, 7 dagen per week?

Waarderingen en beoordelingen

Wij waren met een groep, dat geeft als nadeel dat je niet gewoon van de kaart mag kiezen, terwijl je wel gewoon dezelfde prijs betaalt als de mensen met een onbeperkt menu. Deze bij veelal  jongeren populaire -Italiaanse- pizzeria werd nog in juli opgeknapt en gemoderniseerd. De bediening was goed en gezellig. Engels 5.

Eten en Drinken zijn wel goed. All you can eat zou ik tapasbar danza den bosch niet op de kaart zien. Deze bij veelal  jongeren populaire -Italiaanse- pizzeria werd nog in juli opgeknapt en gemoderniseerd.

Ik zou zelf niet terug gaan als dit standaard zo gaat! Bij binnenkomst werden we goed ontvangen.

Wie mogen we bedanken?

Alle restaurants in Den Bosch weergeven. Daarnaast hebben Pieter en Jolanda ook een lunch op zaterdag en zondag mogelijk gemaakt. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Dit hebben we maar genomen en zijn daarna naar de Mac gegaan.

U maakt de meeste kans om uw auto te parkeren in Parkeergarage de Wolvenhoek, tapasbar danza den bosch. Het was wel jammer dat de bediende niet altijd wist wat ze serveerde, waar wij dan ook vervolgens weer drie kwartier tapasbar danza den bosch gewacht hebben.

Esther van der Geld 13 punten. Drie kwartier later werd ons pas gevraagd of wij de volgende ronde wilden bestellen, misschien nieuw in het bedrijf. Voor mij zeker een reden om snel terug te gaan.

Lekker gegeten! Steven Trienen. Beoordeeld op 13 januari via mobiele applicatie Top tapas. Binnenkort wordt Barzza ook een afhaalrestaurant.

Meer informatie

Als we in de buurt zijn komen we zeker weer aan. Lekker wat biertjes gedronken met wat tapas daarnaast. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bedank DaanB

Locatie en contact. Kennis van wijn binnen het bedrijf is op niveau en de bediening is gastvrij! M v H 50 punten. De verassende pinchos die Danza aanbiedt zijn een top aanvulling op het Spaanse concept?

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |