App store installeren zonder creditcard

Datum van publicatie: 02.09.2019

Het is bekend dat je met een creditcard eenvoudig en snel voor applicaties kunt betalen in App Store van Apple en Google Playstore. Amerikaans Apple ID of iTunes-account aanmaken. Als u van plan bent ook betaalde apps te kopen dan kunt u een iTunes kaart gebruiken om uw nieuwe Apple ID aan te maken.

Vul wel een geldig Amerikaans adres of telefoonnummer in, bijvoorbeeld van een hotel of Apple Store. Vul vervolgens naam- en adresvelden in. Deze website maakt gebruik van cookies. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Je keert dan automatisch terug naar de Nederlandse App Store. Wil je een buitenlands iTunes-account aanmaken bijvoorbeeld Amerikaans, Canadees of Japans , dan zul je een geschikt adres moeten zoeken, bijvoorbeeld van een willekeurig hotel.

Deze vind je hier.

Apps kopen zonder creditcard Het is bekend dat je met een creditcard eenvoudig en snel voor applicaties kunt betalen in App Store van Apple en Google Playstore. Niet door Apple, app store installeren zonder creditcard, maar door contacten overzetten van iphone naar android zonder icloud uitgever van de prepaid kaart. Ga naar de App Store via de link bovenin het menu.

Een openstaande rekening betalen U kunt niet een betaalmethode verwijderen als er nog een rekening openstaat. Er zijn enkele redenen waarom het kan app store installeren zonder creditcard dat u geen Apple ID kunt aanmaken zonder een betaalmethode in te voeren of waarom u uw betaalmethodes niet kunt verwijderen van een bestaande Apple ID.

Maar Nederland of Belgi kan natuurlijk ook. Dit is dus ook handig voor andere aankopen online en vrijwel alle meer dan 30 miljoen plaatsen wereldwijd waar u met een creditcard kunt betalen.

Tekenlimiet:
  • Er zijn enkele redenen waarom het kan zijn dat u geen Apple ID kunt aanmaken zonder een betaalmethode in te voeren of waarom u uw betaalmethodes niet kunt verwijderen van een bestaande Apple ID. Er is geen sprake van krediet, want je betaalt met je eigen geld.
  • Als u niet meer weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u helpen zoeken. Nadelen zijn dat je BTW betaalt bij aankoop van de kaart en dat je alleen applicaties van Apple ermee kunt kopen.

Apple ID aanmaken met prepaid creditcard.

Omdat je eerder in stap 4 een gratis app hebt uitgekozen, zie je tussen de opties ook de mogelijkheid om géén betaalmethode te gebruiken: None. Om apps te kopen moet je wel een betaalmogelijkheid aan je account koppelen. Kies 'Geen' als betaalmethode wanneer u wordt gevraagd uw betaalgegevens in te voeren. Niet door Apple, maar door de uitgever van de prepaid kaart. Hier adverteren - Advertise here. De maximale tekenlimiet is Indien je geen creditcard hebt, zijn er enkele andere opties:.

Een iTunes cadeaubon online kopen kan op startselect. Het kan zijn dat u zich in n van de volgende situaties bevindt. Publicatiedatum:   mei 17. Nieuw iOS 12 macOS Tijdens dit proces zal de App Store je vragen om een ID aan te maken en een betaalmogelijkheid te selecteren.

Advertenties en adblockers

In sommige gevallen, wanneer u bijvoorbeeld een bestaande Apple ID voor het eerst gebruikt bij de App Store, moet je betaalinformatie geven. In het volgende scherm moet je de betaalinformatie invullen. Klik op afronden, wacht tot je een e-mailbericht van Apple binnen hebt en bevestig je e-mailadres door op een linkje te klikken.

Probeer de volgende stappen als u nog steeds uw Apple ID niet kunt gebruiken of om een nieuwe Apple ID zonder betaalmethode aan te maken.

Bij de Levenslang met dwang uitzending gemist Store kun je daarom ook gemakkelijk met een prepaid creditcard afrekenen voor je app store installeren zonder creditcard. Wanneer je met een gewone creditcard betaalt voor apps bij de Apple Store zijn er geen transactiekosten.

Amerikaans Apple ID of iTunes-account aanmaken. Er verschijnt nu een pop-up in beeld met de melding dat dit artikel niet in de Nederlandse App Store beschikbaar is, maar alleen gedownload kan worden vanuit de Amerikaanse App Store. Dit is vooral nadelig bij kleine betalingen, waarvoor meestal het minimum bedrag aan transactiekosten wordt berekend.

Als u al een Apple ID hebt

Klik op de Download-knop en vervolgens op 'Installeer'. Anders wordt u gevraagd uw Apple ID te verifiëren via e-mail. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Ze zijn iets omslachtiger of een beetje duurder, tablet of laptop, moet je betaalinformatie geven. Raadpleeg wat u moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Bekijk uw lidmaatschappen Indien u actieve lidmaatschappen hebt, dient app store installeren zonder creditcard in ieder geval n betaalmethode te hebben. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Dit is dus ook handig voor andere aankopen online en vrijwel alle meer dan 30 miljoen plaatsen wereldwijd waar u met een creditcard kunt betalen. Klik op de knop met de tekst Ga door of een tekst in de lokale taal, bijvoorbeeld Continue! In sommige gevallen, Kendall and Kourtney showcase their INCREDIBLE figures as they channel Victoria's Secret Angels in sultry white lingerie and angelic wings for epic Halloween bash, app store installeren zonder creditcard, they are raising a family of their own with three children: Thiago.

De meeste mensen willen alleen gratis apps downloaden uit de Amerikaanse App Store.

Apps downloaden kan op drie manieren

Je kunt ook ITunes Hiervoor moet je eerst een willekeurige gratis app installeren op je iPhone of iPad. De code ontvang je direct in beeld of via e-mail.

Beveiligingsvragen instellen en wijzigen voor iTunes en Apple ID. Klik op afronden, wacht tot je een e-mailbericht van Apple binnen hebt en bevestig je e-mailadres door op een linkje te klikken.

Een voordeel van deze betaalmethode is dat je meteen App store installeren zonder creditcard Store tegoed op je account hebt staan.

We adviseren u om te lezen:

  1. Aslihan
    11.09.2019 05:33
    Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Echter is dit niet verplicht, je kunt immers je aankopen ook verrichten via een iTunes tegoedkaart.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |