Beste reistijd thailand krabi

Datum van publicatie: 25.09.2019

Of regent het hier nog teveel? Beste Mensen, De eerste 3 weken van september willen wij naar thailand.. Like ons op Facebook.

Ik wil zowel een combi van natuur, cultuur en strandvakantie. Daartussen heb je vaak prima weer. Stekker informatie in Thailand. De stad is niet direct je hoogtepunt van Thailand. Highlights van Thailand. Want verwend raak je kennelijk toch een beetje als je alleen maar pracht en praal om je heen ziet tijdens een reis.

Door alle verhalen over het regenseizoen zitten we toch te twijfelen om misschien een ander land aan te doen, zoals Indonesi, beste reistijd thailand krabi. Locatie Krabi. Daarom is het logisch om het koninkrijk van Thailand in twee klimaatzones te verdelen: Noord-Thailand en Zuid-Thailand.

Er is nog  veel regen aan de west- en oostkust. Bij Booking.

Vakantie Ban Krabi

Stephanie schreef:. Wij kunnen helaas het weer nog niet voorspellen voor volgend jaar ; groeten, Sjoerd Reply. We lezen veel over Krabi; als we daar heen zouden vliegen vanuit Bangkok, wat is dan aan te raden qua plaats van een accommodatie in die hoek, als we nog wel wat dingen willen doen aan de kust. Daarnaast staan er ook 4 routes in. Hoi Dennis, ik denk dat je het beste in onze winter naar Thailand kunt afreizen. Dus als je nu al weet waar je precies wil slapen dan is het aan te raden alvast te boeken.

 • En is er ook wel iedere dag dan ook de zon te zien?
 • Wel fijn om ieder geval een plan achter de hand te hebben.

Deze regio heeft een behoorlijk voorspelbaar klimaat. Het regenseizoen juni tot oktober is het minst voorspelbare seizoen. TUI fly. En is dit qua reizen te doen. Je kunt ook met de bus naar Krabi reizen?

Beste reistijd Ban Krabi, Thailand

Is dit te doen of moeten we op het moment bekijken of we Chiang Mai moeten laten vallen vanwege de regen? Khao Lak zou overigens ook geen probleem moeten zijn in die periode.

Moeten we dan bijvoorbeeld echt in de plaats Krabi zijn of juist niet? Uitstekend Goed Matig Slecht.

De regen wordt meestal heftiger tussen juni en augustus, wanneer onverharde wegen worden omgetoverd tot modder weggetjes, kredde 14 bonnekes, beste reistijd thailand krabi. Zoals ik je liet zien, ). Bekijk alle Thailand foto's en tips. Check ons blog met de beste reistijd thailand krabi stranden van Thailand 2 Omarm de cultuur In de regio wonen vooral boeddhisten en een klein percentage moslims.

De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn translate dutch grades to german beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie. Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen.

De seizoenen van Thailand

Augustus is een prima maand om hier te reizen. Sla een reisgids open en de eerste foto die je ziet is waarschijnlijk van Krabi. Brussels Airlines.

Deze ervaring is mij goud waard. De beste reistijd voor Thailand zijn de maanden november tot beste reistijd thailand krabi met maar. Het is dan het droge, maar we horen van de ene dit en de andere dat en zijn wat onzeker.

Daarnaast is de natuur natuurlijk op zijn mooist omdat het door alle regen vaak in volle bloei staat. En ik begreep dat er wat overstroming zijn geweest weet je toevallig of ze daar geen last meer van hebben in die plekken, beste reistijd thailand krabi. Visum voor Railay. Voor Zuidoost-Thailand zou ik je afraden om van eind september tot en met december een vakantie te boeken.

Zijn veel vragen he, hete seizoen.

Wat is de beste reistijd?

Daarnaast lopen de populaire hotels en hostel natuurlijk snel vol. Alvast bedankt voor jullie reactie! Huur alleen een motorvoertuig als u een geldig internationaal motorrijbewijs of Thais motorrijbewijs heeft.

Hioi Stefan, In September heb je altijd meer kans op regen in Thailand omdat je dan nog in het regenseizoen zit. Houd er altijd rekening mee dat de beste reistijd tegelijkertijd de populairste reistijd is. Het wordt ook ons eerste keer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Alje
  04.10.2019 00:03
  Ik wil dit jaar naar Thailand gaan.
 2. Samyra
  29.09.2019 10:49
  De regentijd is in september en oktober, met uitlopers naar november.
  Maroussia
  05.10.2019 04:45
  Soms scheelt het zelfs de helft!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |