Guggenheim museum new york usa

Datum van publicatie: 24.07.2019

Beoordeeld op 22 november via mobiele applicatie Prachtig gebouw. Het is vanaf het Metropolitan Museum of Art nog geen tien minuten wandelen naar het Guggenheim. In de omgeving.

In werd een belangrijke verzameling schilderijen van Gauguin, Picasso, van Gogh en vele anderen geschonken door Justin K. Uitstekend Het controversiële ontwerp Als het aan Frank Lloyd Wright had gelegen, dan was het spierwitte monumentale gebouw karmozijnrood geweest.

Van te voren werd dit wel verteld en de tickets waren nu ook goedkoper Het koste hem uiteindelijk sketches, zes officiële ontwerpen en 15 lange jaren voor hij het ontwerp voor het museum af had.

Het is vanaf het Metropolitan Museum of Art nog geen tien minuten wandelen naar het Guggenheim. Als een soort van spiraalvormig gebouw in een zachte witte kleur trekt het zelfs in New York de aandacht van voorbijgangers. Japans Lees meer. Solomon R Guggenheim Museum met toegang Inloggen Lid worden.

De muren zijn ook relatief laag voor een museum waardoor sommige kunstwerken niet getoond kunnen worden. Bedank GvdVNL.
 • De architect stierf zes maanden voor de oplevering van het gebouw.
 • Guggenheim Museum , genoemd naar de stichting van de gelijknamige kunstverzamelaar Solomon Robert Guggenheim.

Middag Avond. Matig Chinees vereenvoudigd Zeker: naast een aardige vaste collectie organiseren ze fantastische tijdelijke tentoonstellingen die heel uitgebreid zijn en waaraan je echt kan zien dat er veel aandacht aan besteed is door de curators. Bedank Kwebbeltje. En een deel was na 15 uur dicht voor publiek.

Een van de bekendste werken is De blonde vrouw van Picasso! Zowel de architectuur van het gebouw als de inhoud maakt het het bezoeken waard. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik guggenheim museum new york usa cookies.

Je vindt er ook talrijke tijdelijke tentoonstellingen met heel wat hedendaagse werken. De echte naam van het Guggenheim Museum is eigenlijk het Solomon R.

Sygic Travel - Een reisgids op zakformaat

Datum van activiteit: november Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Lees meer hier.

In verhuisde het gebouw uiteindelijk naar de nieuwe en huidige locatie aan de oostkant van Central Park. Turks 7? Het Guggenheim Museum in New York valt niet te negeren, guggenheim museum new york usa, het witte spiraalvormige staaltje architectuur springt in het oog.

Te vlak en te eentoonig. Gebouw is indrukwekkend vanbuiten en binnenin.

Deze vermelding verbeteren. Pools 3. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

 • In verhuisde het gebouw uiteindelijk naar de nieuwe en huidige locatie aan de oostkant van Central Park.
 • De Solomon R.
 • Alles weergeven.
 • Op feestdagen en in de kerstperiode kunnen de openingsuren afwijken.

Info Ligging Foto's 9. Gemiddeld Zie de categorie Solomon R. Uitbreiding en renovatie In werd het gebouw gerenoveerd en bouwde men een nieuwe toren voor het museum waarin vier nieuwe tentoonstellingsruimtes kwamen. Onze tip : om wachtrijen bij guggenheim museum new york usa kassa te vermijden kan je het beste tickets vooraf online te kopen. Zijn originele ontwerp wijzigde tijdens de voorbereiding constant, want hij tekende maar liefst schetsen van het uiteindelijke museum.

Heel goed Hebreeuws 2! Heeft u meer trek.

Tickets Guggenheim Museum New York

Reserveer nu! Als moderne kunst niet je ding is dan is er nog altijd het gebouw waarin het museum gevestigd is, het laatste project dat door de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright werd uitgevoerd. Het spiraalvormige gebouw van Wright werd in geopend , een half jaar na de dood van de architect.

Op de begane grond kunnen bezoekers ook eten in het restaurant The Wright. Lees meer. Verder is de kunst erg excentriek.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ahmed
  01.08.2019 12:34
  Het was op het einde van de negentiende eeuw dat Solomon R.
 2. Kirti
  28.07.2019 16:47
  Praktische info voor je bezoek Je tassen worden gecontroleerd aan de ingang.
  Ngoc
  01.08.2019 19:23
  Posted in Musea in New York.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |