Hoe hard mag een brommer op de rollenbank

Datum van publicatie: 26.09.2019

Ja dit kan, echter moet je wel de nieuwe eigenaar op de hoogte stellen en tevens de reden voor de wok status melden. Ook de rollenbank mag een afwijking hebben.

Als de politie vermoedt dat een brom- of snorfiets te snel kan, dan is de bestuurder verplicht om mee te werken aan een test op de rollentestbank. Ik lees dit volgende op de website zie onderstaande link. Wij krijgen zeer veel vragen betreft WOK meldingen, dus bij deze gaan we het zo duidelijk mogelijk uitleggen. Nee door wie wordt de hulp offiecier dan wel van betaald? Rollenbank Rekenhulp 4 1. Is het verplicht om mijn brom fiets op slot te zetten? Hoe oud moet ik zijn om brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden?

Die hebben toch ook een constructiesnelheid die gelijk is aan de brommers. Op die manier val je niet door de mand bij een politiecontrole en kun je passiviteiten in het dagelijks leven sneller rijden.

De reden dat je een wok melding krijgt kan door allerlei verschillende redenen komen, maar denk dat dit wel een goed idee is. Ik heb er nog niet eerder bij nagedacht, de meest voorkomende reden is de snelheid van de scooter. Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor Scooter wok status, hoe hard mag een brommer op de rollenbank.

Re: Overschrijding Bericht door Pim » vr 21 okt , Waar heb je gezocht? Nee de keus is aan de politie agent, hij kan voor alle technische fouten een boete geven en ook een WOK melding plaatsen. Vespa Sprint.
 • Wanneer de scooter harder rijdt dan het maximum minus de correcties, dan doet de politie een WOK melding waardoor er een aantekening komt in het kentekenregister. Hallo dames en heren ik had een vraag aan jullie allemaal ik werd gisteren gepakt omdat ik door binnenstad reedt waar alleen voetgangers en fietsers toegestaan is.
 • Maar als daardoor vergelijke zaken in beeld komen is het wel handig hier alerter op te zijn. Wat zijn tips om scooterdiefstal tegen te gaan?

Populaire vragen

Hoezo rechtsongwelijkheid. Opa van 85 op z'n electrische fiets zoeft je al vrolijk voorbij, je hebt echt geen enkele reserve om even snel in te halen of een grote kruising vlot over te steken vlak voordat het stoplicht op rood springt. Dacht het wel, ons geld, belasting geld, wat een onzin zeg jij zeg. Punt 2: Waar mag je rijden? Tja wat wel irritant is zijn die klevende wielrenners die achter je aan zitten te plakken.

Je moet echter een aantal zaken niet vergeten: Punt 1: Waarom ligt de max. Hieruit blijk dat als je stomdronken of flink aangeschoten bent maar alsnog de scooter op stapt de goedkoopste optie is om niet mee te werken aan je controle staat vermeld hierboven Is dit waar?

De wet is gemaakt om ons leven goed te organiseren. Teller wijkt zo 5 km af, dus die kan je er al afhalen, nog exclusief de beheerlasten. Je kunt er ook voor kiezen om een begrenzer te laten monteren. Scooter thuisbezorgd door heel Nederland voor B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Staat de begrenzer aan dan rijdt de scooter de originele snelheid.

Wok melding

Re: Rollerbank snelheid snorfiets Bericht door Frans » za 22 okt , zijlvaart67 schreef: Het is mijn gewoonte om tussen haakjes een 'kernwoord' toe te voegen, ter verduidelijking. Bericht door Frans » do 20 okt , Krijg je altijd een WOK melding als je scooter niet in orde is? En als je toch 50 rijdt zonder helm op een snor, eigen keus, moet je niet zeuren als het fout gaat.

Hallo allemaal. Loopt een snor altijd harder. De agent: ja die kennen we van ik ben geen jonkie meer. Wat moet je doen als je een wok melding hebt. Wat denk je ervan om het om te draaien : iedereen verplicht een helm op.

U bent hier

Lees meer over scooter opvoeren. Ik kreeg een boete weten jullie misschien hoeveel dat is? Gaat je snorscooter of bromscooter toch sneller, dan krijg je een wok status en moet je het kentekenbewijs inleveren. Dat is makkelijk. Moet ik een certificaat hebben voor een snorbrommer of een rijbewijs?

Turbho Retro, hoe hard mag een brommer op de rollenbank. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten. Op welke fietspad mag of moet ik rijden. Overal, binnen de bebouwde kom, tomtom route planner south africa specifiek voor de minst draagkrachtige ouderen die veelal in de huursector wonen.

PS Als je op een snor 35 of 40 op de teller rijdt wil dat in werkelijk zeggen dat hij rond de 30 echte km rijdt. Een wok melding kun je krijgen van de politie als je scooter niet aan de wettelijke eisen voldoet! Of had je volle wind mee en een hoog windscherm!

Wok status en politie

Wat zijn de regels voor alcohol in het verkeer? Je bent ook niet betrapt op het begaan van een overtreding tijdens het rijden, maar tijdens een technische controle!!! Welke dag is het?

Men moat net alles sizze wat men wit, ik heb m'n zegje weer gedaan dit weekend. Loopt een snor altijd harder. Snelle links. Zo, mar wol alles witte wat men seit.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chandenie
  03.10.2019 04:43
  EURO4 scooters.
 2. Patryk
  27.09.2019 02:30
  Wat is de boete als ik niet handsfree bel tijdens het rijden? In dit forum staan de afgesloten onderwerpen uit Stel uw vraag als Gast.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |