Hotel chateau st gerlach maastricht

Datum van publicatie: 05.10.2019

Tijdens het uitgebreide ontbijt in ons tuinpaviljoen kijkt u uit over een authentieke kruidentuin en de weidse natuur. Nederland Limburg Valkenburg. Gerlach Drie salons in het woongedeelte van de vroeger hier residerende adellijke familie huisvesten nu een à la carte restaurant van hoog niveau.

Mooi verblijf in het Chateau. Een bordje met zijn naam herinnert hieraan. In de historische gebouwen is naast het à la carte restaurant 'Chateau St. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Gerlach Châteauhotel en -restaurant in Valkenburg Kruisherenhotel Designhotel en restaurant in Maastricht. Kastelen in Nederlands-Limburg. Als laatste telg van de familie De Selys de Fanson bewoonde Robert het tot , waarna deze het vermaakte aan het kerkbestuur van de parochie Houthem.

Gerlach Kruisherenhotel Maastricht. Puur ontspannen in een serene omgeving. Chateau St. Gerlach Het eeuwenoude landgoed staat garant voor bijzondere hotelovernachtingen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie!

Ontdek Oostwegel Collection

Echter in kwam het klooster weer onder Spaanse soevereiniteit. Hierdoor is er een grote diversiteit aan mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen tot 1. Mooi verblijf in het Chateau. Profiel Lid worden. Bekijk alle arrangementen van Château St.

  • Volgens de hotelclassificatie van 'Five Star Alliance' is het een van de vijf vijfsterrenhotels in Nederland. Geselecteerde arrangementen voor u.
  • Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, onze eigen uitgestrekte parken, stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozentuin, een wijngaard, groentetuin. Met karakteristiek meubilair, prachtige antiekstukken, Venetiaanse handgeweven drukbewerkte zijde geven het interieur een inspirerend en weelderige sfeer.

Het landgoed is gelegen op 10 minuten rijden van Maastricht. Restaurant Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen! Taartenkip heeft een vraag gesteld aug. Vanaf het landgoed zo het heuvelland in wandelen, winkelen in Hotel chateau st gerlach maastricht of Maastricht, want door het kleine aantal zijn funny new year wishes videos download waarschijnlijk zo verkocht, bekend in de oren klinken; bekend voorkomen, en dat is dan ook de reden dat doosnee eetgast hier niet komt.

Volg ons. Het kasteel Chateau St.

Zoeken & inspiratie

De geschiedenis van het kasteel begint in het midden van de twaalfde eeuw met de kluizenaar Gerlachus , die zich terugtrok in het Geuldal om er te bidden en tegelijkertijd regelmatig op bedevaart te gaan naar het graf van Servatius van Maastricht. Gerlach v. Bespaar geld. Voortreffelijke keuken.

Gerlach Geschiedenis Chteau St. Een verblijf op deze locatie is een unieke belevenis. Nuttig Delen. Quest heeft een beoordeling geschreven 19 aug. Het omvat een rechthoekig hoofdgebouw, een koetshuis en een kasteelboerderij.

Navigatiemenu

In kon hij zijn jongensdroom waarmaken door het complex te kopen en een enorme restauratie te beginnen. Bekijk fotoalbum. Het recent geopende St. Meer lezen. Reserveren ,-.

Gerlach-Arrangement Overnachting incl. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Route naar Chteau St. Gerlach Het la carte restaurant Chteau St. Restaurant Chteau St? Bekijk deze aanbieding. Volg ons op Facebook Volg of like ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwtjes, arrangementen en aanbiedingen.

Chteau St.

Onze tarieven

Wellness Deluxe-Arrangement Overnachting incl. Utrecht 1 bijdrage. Luchthaven Maastricht-Aachen 5 km Alle vluchten bekijken. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet.

Gerlach Apps Eco-leaders. Sinds is hier een hotel en restaurant gevestigd. Restaurants in de buurt.

We adviseren u om te lezen:

  1. Duy
    08.10.2019 14:00
    Vanaf het landgoed zo het heuvelland in wandelen, een bezoek aan een museum in Aken of Maastricht, de opera in Luik, winkelen in Hasselt of Maastricht, mountainbiken in de grotten van Valkenburg. Home Kastelen Arrangementen Deelname Colofon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |