Iphone geeft geen simkaart

Datum van publicatie: 28.09.2019

Dan is het de volgende dag tussen en in huis. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zowel alle onderdelen, gereedschap, hoesjes als de refurbished iPhones zijn van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed is!

Simkaart wordt niet herkend in ander toestel: De simkaart functioneert niet: het advies is om een nieuwe simkaart aan te vragen bij je provider. Lossen bovenstaande oplossingen het probleem niet op? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Goedemiddag, Enkele uren geleden heb ik een nieuwe simkaart in mijn telefoon geplaatst had een nano-sim nodig ipv een microsim zoals bij mijn oude toestel.

Je bent hier beland omdat je iPhone een vage melding geeft: geen simkaart aanwezig. Er is een nieuwe simkaart naar je opgestuurd, zou je kunnen laten weten of deze het wel doet?

Hopelijk brengt dit de oplossing. Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Verplaats je dan eens om uit te sluiten dat het met de omgeving te maken heeft. Hallo John, Ik ga er vanuit dat deze iPhone dan niet bij ons gekocht is, iphone geeft geen simkaart, Roccuzzo posted on Instagram per The Sun? Volg hiervoor de volgende stappen:.

  • Krijg je de melding dat er op dit moment geen SIM is geplaatst in de iPhone? Het is namelijk een goede oplossing om de melding te laten verdwijnen.
  • Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de Iphone te activeren.

#4 Werkt je simkaart wel?

Deze tip werd ons ingestuurd door iCulture-lezer Tim, die wekelijks stapels iPhones repareert. Volg hiervoor de volgende stappen: Klik op instellingen Schakel de vliegtuigstand in voor minimaal 20 seconden Schakel de vliegtuigstand weer uit Tip 3: netwerkinstellingen terugzetten naar fabrieksinstellingen Krijg je de melding nog steeds te zien?

Media toevoegen. Vul je forum profiel in met merk en model van je toestel om sneller geholpen te worden. Onderdelen iPhone Meest gekozen. Ik zie in ons systeem staan dat je de simkaart succesvol hebt geactiveerd, tot zo ver gaat het dus goed.

  • Bekijk alle berichten van Davey. Same day delivery Deze optie is beschikbaar voor alle bestellingen in Nederland excl.
  • Helaas is het herstellen van dit probleem erg lastig en kan dit in de meeste gevallen alleen worden hersteld door een moederbord reparatie specialist. Goedenavond,ik heb een iphone6 refurbished en na 3 maanden ging hij kapot opgestuurd natuurlijk en na 2 maanden kreeg ik hem terug met het verhaal dat mijn scherm gebogen is en daarom geen garantie krijgt bij dynafix,en Tele2 gaat met dynafix mee en nu zit ik nog anderhalf jaar met een kapotte iPhone en geeft hij geen service op de telefoon.

Je hebt de herlaadkaart niet aangeraakt of verplaatst! Heb je de laatste iOS versie genstalleerd? Wij gebruiken een paar "suikervrije cookies" om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Zet je iPhone eens uit en plaats de simkaart opnieuw in het toestel.

Nieuwe pincode en nieuwe pukcode zien staan Of de simkaart is niet goed of niet goed geactiveerd? Deel dit product, iphone geeft geen simkaart.

Bij het instellen van de Iphone de volgende melding; Geen simkaart geïnstalleerd. Op deze manier kunnen we een betere oplossing bieden. Antennes die niet goed zijn aangesloten: zoals de wifi, GPS en geluidsbox antenne zijn primair niet verantwoordelijk voor deze melding.

Leen desnoods een herlaadkaart en plaats deze in je iPhone.

Meld je aan Heb je al een account? Gelieve alleen privberichten sturen wanneer hier om gevraagd wordt. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, iphone geeft geen simkaart. Helaas in een andere telefoon werkt hij ook niet de telefoon geeft dan aan dat de simkaart niet geldig is of ontbreekt Een iPhone-simkaart plaatsen of vervangen: zo doe je dat.

Apple Footer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Verplaats je dan eens om uit te sluiten dat het met de omgeving te maken heeft.

Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Maar dat heb je met alles wat op grote schaal gemaakt wordt ondanks alle controles.

  • Dan is de kans groot dat het met een hardware probleem te maken heeft.
  • De nieuwe sim heb ik zowel in mijn beide toestellen geplaatst.
  • Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Nieuwe pincode en nieuwe pukcode zien staan Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de Iphone te activeren. De meest voorkomende hardware problemen die met de geen service melding te maken kunnen hebben zijn:. Heb net een Iphone 6 gekocht. Iphone geeft geen simkaart vliegstandstand aan en uit zetten is een van de makkelijkste handelingen die je kunt uitvoeren.

Registreren Heb je al een account. Het is ook mogelijk dat de iPhone eerst de melding zoeken geeft en vervolgens later de geen service melding geeft. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, iphone geeft geen simkaart, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Geen simkaart melding op iPhone oplossing

Nee: Controleer dan eens of je nog op de oude simkaart bereikbaar bent. Geef een reactie Reactie annuleren Your email address will not be published. Volg hiervoor de volgende stappen:.

Laat het ons weten!

Gebruikersnaam of e-mail. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat ermee instemt?

Hoogste kwaliteit Reparatie handleidingen Deals Klantenservice 9.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

┬ę 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |