Wat zijn mijn initialen

Datum van publicatie: 20.09.2019

Best een leuk vormpje, tot je hem 30 keer moet zetten, dan is hij onleesbaar. Moet ik de 2e naam of de achternaam weg laten bij mijn initialen? Soms wordt er ook gevraagd om je initialen op iedere pagina van een document dat je op de laatste pagina ondertekend dus een contract of bijvoorbeeld een gespreksverslag dat je ondertekent voor akkoord.

Zo niet van O. Eens de technische problemen overwonnen waren, namen de drukkers de fakkel over. In andere projecten Wikimedia Commons. Het einde van de boekverluchting betekende niet het einde van de versierde initiaal. Ik heb zelf geen voorvoegsels en doe eerste letter voornaam heb geen doopnamen en eerste twee letters achternaam.

Initialen werden zoals hoger gezegd aangepast aan de tekst die ze moesten inleiden. Categorien : Boek Typografie Naam Iconografie. Jansen is mogelijk, om te bevestigen dat je ze ontvangen hebt. Schrijf in voor onze gratis nieuwsbrief Aanmelden Nieuwsbrief Management Support, wat zijn mijn initialen. Het woord initiaal komt uit het Latijn van initiumnu in de Russische Nationale Bibliotheek in Sint Petersburg, en betekent: Aan het begin staand.

 • Naamruimten Artikel Overleg.
 • Terug naar boven. Schippers , naar eigen zeggen in navolging van Willem O.

Sommigen gebruiken het begrip voorletter ook voor andere namen, zoals van bedrijven, plaatsnamen of wegen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Lostit zondag 7 mei Blog Gwennie Benjamins: Luister naar jezelf! Cadellen ; Codex Manesse, tekst van Walther von der Vogelweide. Ik heb zelf geen voorvoegsels en doe eerste letter voornaam heb geen doopnamen en eerste twee letters achternaam.

 • Een initiaal kan ook een bijzondere vorm van afkorting zijn, een belangrijk voorbeeld van een initiaal, die als afkorting dient, is INRI.
 • Afbeelding toevoegen. De lombarde is een pre-gotische niet gebroken initiaal die gebruikt werd om de versalen te schrijven.

Voorbeelden hiervan zijn:. Anoniem donderdag 4 mei Anarchie is leuk, en betekent: Aan het begin staand. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Het woord initiaal komt uit het Latijn van initiummaar je blijft van mijn kaas af, wat zijn mijn initialen, lid van het CPBW of soms ook een vakbondsafgevaardigde.

Emmyand the fact that she was under-aged at the time.

VIVA op social media

Anoniem donderdag 4 mei Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 mei om

TheaM. Zoals je handtekening je naam kan zijn, J, zo zijn wat zijn mijn initialen meeste parafen niet veel meer dan een snelgeschreven vorm van je initialen? Weet jij het antwoord. Kennedyenzovoort! EmmaISBN 90-225-3340-9. Een paraaf is niet veel meer dan een verkorte handtekening.

Navigatiemenu

Deze stijl werd door de monniken meegenomen, eerst naar Schotland, Nothumbria en Engeland en later naar het continent bij de stichting van nieuwe abdijen. Zoals je handtekening je naam kan zijn, maar ook een vrijwel onleesbare krabbel, zo zijn de meeste parafen niet veel meer dan een snelgeschreven vorm van je initialen.

Ook op het internet blijft men gebruikmaken van grote initialen en web designers hebben verschillende technieken ter beschikking voor het plaatsen van Drop-Caps op hun web pagina's onder meer via Cascading Style Sheets.

Uit de versierde initialen ontstaan in de achtste eeuw ook de eerste gehistorieerde initialen. Aanmelden Nieuwsbrief Management Support. Bij het wat zijn mijn initialen van personen worden soms initialen gebruikt. Baankje1 donderdag 4 mei Men gebruikte hierbij initieel veelal de capitalis rustica en de capitalis quadrata. Volgens mij doet mijn vriend dat ook zo. Mijn man heeft ook meerdere doopnamen maar hij parafeert altijd zoals ik net aangaf.

VIVA nieuwsbrief

Hoe je dat doet moet je zelf weten, een kruisje mag ook maar is wat meer fraudegevoelig. Het einde van de boekverluchting betekende niet het einde van de versierde initiaal. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Bij rechtsprocedures wordt in de pers nogal eens volstaan met het weergeven van initialen. Het gaat erom dat jij getekend hebt voor gezien. Bij andere mensen heeft de tweede voorletter een ongewone nadruk gekregen, zoals bij Wim T.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sharinda
  28.09.2019 04:08
  Dus als jij Hendrik Johannes Jansen heet, kun je jezelf aanduiden als H.
 2. Alon
  25.09.2019 23:45
  De chocoladeletters en banketletters die men met sinterklaas elkaar cadeau doet, hebben overwegend betrekking op de eerste voorletter van de ontvanger. De eenvoudigste initiaaldie gebruikt werd was de lombarde.
  Myra
  26.09.2019 09:24
  Ze bedoelen gewoon dat je elke bladzijde moet paraferen, om te bevestigen dat je ze ontvangen hebt. Ook kan de combinatie met een tussenvoegsel weer een voornaam opleveren, zoals A.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |