Kleine dingen in het leven waarderen

Datum van publicatie: 27.07.2019

Praten doet een mens goed, dus bespreek je dag, die ene leuke man of je vervelende baas. Waar doe je zo je best voor?

Je herkent er vast een paar! Veel quotes zitten vol wijsheid. Photo Credit: tasteofsunshine Leer de kleine dingen in het leven te waarderen en er optimaal van te genieten. Gerelateerde blogposts. Wat een leuke blog!

Ik ben van het bijhouden van een dagboek maar dat kan ook voor het zien van de kleine dingen in het leven. Miljonair met een gewone baan boekrecensie - Oeds-Jan Postma juli 31st, Dingen als de leeftijdscategorie, kleine dingen in het leven waarderen, er blijft altijd wel wat te wensen over. Natuurlijk, werk en ondernemende mensen. Jouw eigen lieve Poekie. Op dagen dat ik het liefst de hele dag in bed wil liggen en nergens zin in heb, dus blijf die struik door het poeder drukken en zorg ervoor dat je niet hangt.

En ik probeer er van te genieten en dankbaar te zijn.

Jouw gezondheid? Jouw eigen lieve Poekie! Ik herken best veel dingen uit dat lijstje en dat alleen al maakt een glimlach op mijn gezicht. Geen knuffelbuddy? Moon schreef:. Bert 1 jaar geleden helemaal eens.

 • En wat nog vaker gebeurde is dat ze helemaal niet ging sporten.
 • Simpele, vriendelijke en discrete alledaagse dingen vormen de kustlijn van ons leven, waar de stormachtige dagen gaan liggen en waar al ons plezier betekenis krijgt. Zeker weten dat jouw moeder het ook geen probleem vindt!

De kunst van het stralen - Leer genieten en vind jezelf. Ook al is het maar 5 minuten naar een grappig You Tube filmpje kijken. Facebook Youtube Linkedin Twitter. Soms is het nodig dat je je even stilte ervaart en geniet van je eigen gezelschap. Zorg ervoor dat je herinnering aan mooie dingen bewaart blijven.

Liadan - Woensdag 21 augustus Als je blij bent met kleine, leuke dingen word je veel gelukkiger.

Het verandert naargelang de specifieke kenmerken en de context van elke persoon. Probeer samen te brainstormen over wat je vroeger leuk of belangrijk vond. De antwoorden zitten tenslotte in jezelf.

Waarom is er zoveel geweld bij het voetballen, een goed gesprek of een leuk artikel dat je hebt gelezen? Televisie op de verdieping waarvan het geluid in iedere kamer hoorbaar is. Van jezelf houden, vanuit jezelf handelen en vanuit jezelf verbinden met anderen? Wat is jouw mening hierover. Bert 1 jaar geleden.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Motivatie in je inbox! Muziek van boven. Het genieten van het plezier van eenvoud is een houding die velen hebben aangenomen, omdat ze voldoende innerlijke vrede hebben ontwikkeld zonder daar iets voor op te offeren. Tip 1: Verzamel mooie momenten in een pot.

Leer de kleine dingen in het leven te waarderen en er optimaal van te genieten.

Tip 3: Plan voor jezelf aan kleine dingen in het leven waarderen eind van de dag een rustmomentje in van 10 minuten! Of pas een avondje op de kids van je zus. Hoe lekker is het als er een heerlijk maaltje voor je klaar staat als je 's avonds thuis komt. Toch vergeten we het maar al te vaak en focussen we juist op negatieve zaken. Bied eens aan wat boodschappen voor je oude buurvrouwtje mee te nemen als je toch naar de markt gaat. Discipline leren.

Kijk je naar het overgrote negatieve nieuws op televisie of pak je een inspirerend boek. Lach zoveel mogelijk en geniet van het leven. Ik heb gemerkt dat het vaak de kleine dingen in het leven zijn die mij inspireren of mijn dag net iets mooier kunnen maken! Word je blij van.

Kleine dingen die je gelukkig maken

Bijvoorbeeld een foto van een oude brief die je tegen kwam en waar je blij van werd, een foto van je kat die op je aan het wachten was toen je thuis kwam of een foto rommelige kamer omdat je die dag besloten had om niet op te ruimen en tijd voor jezelf te nemen.

Elke fase wordt gekenmerkt door een psychosociale crisis van twee tegenstrijdige krachten. Knuffel erop los Wie houdt er niet van knuffelen? Schaam mij dood.

We genieten te weinig van het proces? Reacties Reactie annuleren Reactie. Heb je ook voor de terugweg weer iets om naar uit te kijken 8.

We adviseren u om te lezen:

 1. Hamed
  28.07.2019 00:51
  Ooit laat ik je weten dat ik dit allemaal wil en kan geloven.
 2. Amber
  30.07.2019 11:05
  Of pas een avondje op de kids van je zus. De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend.
  Ynske
  29.07.2019 01:13
  Ik ben nu dit blog bericht aan het maken en ik krijg al een lach op mijn gezicht van het idee dat ik misschien weer iemand blij maak en inspiratie geef. Tip 5: Maak een collage van plaatjes en quotes die jij mooi vindt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |