Restaurant het jachthuis hoog soeren

Datum van publicatie: 01.09.2019

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Enkele obers zijn verre van klantvriendelijk, dus dit kan

Brasserie Het Nieuwe Jachthuis Geclaimd. Engels Waardering van reizigers. Arjan de Roo. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Zeer aangenaam. Hier Vanmorgen heerlijke koffie gedronken daar krijg je een lekker likeurtje met slagroom bij. Hotels in de buurt. Volgende dag een nette e-mail gestuurd over onze teleurstelling, geen enkel response van restaurant vernomen!. Land: Nederland Belgi Nederland Servi.

Ruime kaart.

Navigatiemenu

Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt. De wijn was heerlijk maar dat was dan ook het enige. Is dit restaurant een Amerikaanse diner? Geen groente, geen aardappel of wat dan ook werd erbij geserveerd. Antwoord van 24wimd Gelegenheid beoordeeld.

Minimum: 1we besloten even te stoppen voor een drankje, maar kan dat wel. Zijn honden in het restaurant toegestaan. Peter Baars 36 punten. Heb er zelf niet voor gegeten dus hoe het toen was kan ik niet beoordelen.

Meer informatie

Plaats recensie. Tot de volgende keer. Nederlands Hoog Soeren.

Tot de volgende keer. Een absolute winnaar in de omgeving Apeldoorn. Ook hier niets dan lof. Op de terugweg nog 5 herten gespot. Wijnen waren goed afgestemd.

Waarderingen en beoordelingen

Bedank annemariekew Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. En de brigade weet op een prettige en duidelijke manier de wijn te begeleiden.

Matig 4. Was niet gaar en smakeloos. Wat ik helaas een heel belangrijk minpunt vind is dat er geen gehandicapten toilet is. Wie zijn wij! Dus bestelden we asperges met krieltjes, ei en beenham. Bij het Jachthuis wat mij betreft absoluut niet. Type reiziger.

Nederlands Hoog Soeren. Lijst wordt bijgewerkt Nederlands, Vis en zeevruchten, Europees.

Goed gegeten in dit smaakvol ingerichte restaurant. We werden bediend door vriendelijk en verzorgd uitziend personeel. Beoordelingen filteren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Yoni
    07.09.2019 01:12
    Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
  2. Chevy
    04.09.2019 23:12
    Hopelijk wordt dit spoedig anders.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |