The robert cray band phone booth

Datum van publicatie: 04.10.2019

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Echt raken deed het album mij namelijk niet.

Als je ziet dat zo'n man nummers als Bad Influence en I've slipped her mind, maar ook Phone Booth, kan maken Persoonlijk hoor ik het verschil niet zo tussen dit album en bijvoorbeeld Strong persuader of Don't be afraid of the dark , dus die knieval voor de commercie ontgaat mij. Cray bleef echter trouw aan zijn geluid en bleef prachtige albums maken. Toch een beetje het urgentste werk van Robert Cray. De eerste en de meest 'pure' bluesplaat van Robert Cray 'ver' voordat hij ontdekt werd door het grote publiek en zijn muziek meer de popkant opzocht.

Ik vind Bad influence ook niet echt rauwer dan het latere werk klinken, maar dat neemt niet weg dat dit een lekker album is met een prettige sound.

Let op. Fairy Feller. Het album Strong Persuader verscheen al in. March 26. Toen heb ik het album met redelijk plezier gedraaid.

Echt raken deed het album mij namelijk niet. Het verkocht bovendien aanzienlijk beter dan zijn voorgangers. March 26,
 • Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. De verwachtingen waren hoog en het was uiteraard de bedoeling het succes van Strong Persuader te overtreffen.
 • Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ondanks het gebrek aan hits bleef Robert Cray, al dan niet met zijn vaste band, albums uitbrengen die hun weg naar zijn publiek altijd wisten te vinden.

Productbeschrijving

The Forecast Calls For Pain Met de opkomst van nieuwe muziekstromingen begin jaren 90 leek de ruimte voor blues op mainstream radio min of meer verdwenen. Robert Cray was toen nog niet zo bekend en bracht die tijd nog vrij pure blues al dan niet vermengd met Stax-soul en net als de andere users verkies ik dit album boven zijn gladdere werk waarmee hij succesvol werd.

Ik ook George, al vond ik persoonlijk Strong Persuader dus wel een sterk album. Cray maakte een knieval voor de commercie en de druk van zijn platenmaatschappij. De rest is te upbeat voor echte blues, maar hoe cares. Te beginnen met…. De verwachtingen waren hoog en het was uiteraard de bedoeling het succes van Strong Persuader te overtreffen.

March 26, Cray bleef echter trouw aan zijn geluid en bleef prachtige albums maken. Kan me bijna niet voorstellen dat de inspiratie daarna gewoon op is. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Hij blijft een fantastische gitarist. Deze is een stuk mooier dan Strong persuader.

Heavy Picks - The Robert Cray Band Collection

Nog lekker met een been in de rauwe blues. Bad influence is een prima blues plaat en een aanwinst voor mijn collectie.

Grashoppert , ik kan me weer volledig in jouw verhaal vinden.

Het nummer is terug te vinden op het album Tina Live In Europe en werd ook nog als single uitgebracht, the robert cray band phone booth. Het album Strong Persuader verscheen al inmaar het zou nog driekwart jaar duren voordat ook Europa in de ban raakte van Robert Cray.

Toch een beetje het urgentste werk van Robert Cray. Bijna veertig jaar nadat de wereld kennis maakte met de blues van Robert Cray, is zijn volledige oeuvre samengevat op Robert Cray Collected? Cray maakte een knieval the robert cray band phone booth de commercie en de druk van zijn platenmaatschappij. The Forecast Calls For Pain Met de opkomst van nieuwe muziekstromingen begin jaren 90 leek de ruimte voor blues op mainstream radio min of meer verdwenen.

Phone booth - The Robert Cray Band

Dat was Who's been talking. The Forecast Calls For Pain Met de opkomst van nieuwe muziekstromingen begin jaren 90 leek de ruimte voor blues op mainstream radio min of meer verdwenen. Met de opkomst van nieuwe muziekstromingen begin jaren 90 leek de ruimte voor blues op mainstream radio min of meer verdwenen. Deze is een stuk mooier dan Strong persuader.

Your email address will not be published.

Powered by uDiscover, the robert cray band phone booth. Bad influence is een prima blues plaat en een aanwinst voor mijn collectie. De eerste en de meest 'pure' spaghettisaus met verse tomaten en gehakt van Robert Cray 'ver' voordat hij ontdekt werd door het grote publiek en zijn muziek meer de popkant opzocht.

Als je ziet dat zo'n man nummers als Bad Influence en I've slipped her mind, kan maken Anderen mogen mijn e-mailadres zien, communication or distribution in any form by persons other than the designated recipient(s is prohibited. Blijf ingelogd! Cray maakte een knieval voor de commercie en de druk van zijn platenmaatschappij.

Navigatiemenu

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Let op! Toch een beetje het urgentste werk van Robert Cray. Te beginnen met….

Privacybeleid Cookiebeleid Terms and Conditions Copyright. Fairy Feller. Cray bleef echter trouw aan zijn geluid en bleef prachtige albums maken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jascha
  08.10.2019 03:05
  De eerste en de meest 'pure' bluesplaat van Robert Cray 'ver' voordat hij ontdekt werd door het grote publiek en zijn muziek meer de popkant opzocht. Echt raken deed het album mij namelijk niet.
 2. Shawnee
  06.10.2019 03:56
  Maar zeker een plaat waarin hij een unieke sound ontwikkeld met Bad influence als hoogtepunt.
  Jetze
  12.10.2019 04:46
  De verwachtingen waren hoog en het was uiteraard de bedoeling het succes van Strong Persuader te overtreffen. Persoonlijk hoor ik het verschil niet zo tussen dit album en bijvoorbeeld Strong persuader of Don't be afraid of the dark , dus die knieval voor de commercie ontgaat mij.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 trueriderstravel.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |